[Opinie] hekko.pl |
Autor |
Wiadomość |
arek67
|
Wysłany: 06-01-2014, 02:06
|
|
|
zypolek napisał/a: | Nie ma hostingów bez limitów, nawet jeśli jest napisane, że tych limitów nie ma. Są zawsze, ale akurat u nich przez kilka lat trzymania serwisów nie dostałem żadnego powiadomienia o tym, że przekraczam narzucone wskaźniki. |
Nigdy nie otrzymałeś żadnego ostrzeżenia? To dobry hosting. U mnie na praktrycznie każdym serwerze zawsze otrzymywałem emailową informację, że coś przekraczam i coś przestaje działać... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 07-01-2014, 15:48
|
|
|
Nie ogarniam - to dostajesz od nich powiadomienia, czy nie? A jeśli dostajesz, to daj przykład dla jakiej strony i na jakim koncie ją trzymasz, tj. jakie są parametry tego konta? |
|
|
|
|
kazmierczak [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2016, 12:10
|
|
|
Miałem w Hekko wykupiony abonament na rok. Przez ten czas kilka razy wszystko się sypało, pomoc taka sobie, kontakt ok i niska cena - nic poza tym. Nie rekomenduje ani nie odradzam. Neutral. |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 24-03-2016, 16:25
|
|
|
Rozumiem, że dostałeś zlecenie wstawiania tych spamerskich linków, ale czy zdajesz sobie sprawę z tego, że za wszelkie pomówienia grozi ci odpowiedzialność karna? Przecież ty tam w życiu serwera nie miałeś - po prostu wiem jak on działa. |
|
|
|
|
ResidenT [Usunięty]
|
Wysłany: 25-03-2016, 21:45
|
|
|
Ja polecam bardzo Hekko |
|
|
|
|
lukash4
|
Wysłany: 26-03-2016, 18:33
|
|
|
Również bardzo polecam hekko - support na najwyższym poziomie - zawsze uzyskuję szybką i wyczerpującą odpowiedź na pytanie. Jestem bardzo zadowolony. |
|
|
|
|
borbaniusz
|
Wysłany: 31-03-2016, 13:18
|
|
|
Korzystałem bardzo często z hekko. Support u nich odpowiadał średnio po godzinie. To chyba dobry wynik, szczególnie w sobotę wieczorem, nie? |
_________________ http://images78.fotosik.p...026bd064med.gif |
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 31-03-2016, 15:03
|
|
|
Hmm... nie wiem, nigdy na weekendach tego nie robiłem, ale w tygodniu odpowiadają mi w ciągu max kilku minut. Weekendy to całkowicie inny temat. |
|
|
|
|
xlesiu
|
Wysłany: 05-04-2016, 19:25
|
|
|
Również polecam hosting Hekko. Mam tam konto od kilku lat. Szybki support. Ludzkie podejście np do przekraczania limitów |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
|
jezyk403
|
Wysłany: 11-04-2016, 16:20
|
|
|
polecam również serwery hekko . Mam już kilka lat hosting i tylko raz cos sie posypało ale szybko naprawili a pozatym suport szybko odpowiada. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
zypolek
|
Wysłany: 25-04-2016, 15:24
|
|
|
Wow - wszyscy z forum u nich siedzą?
W sumie usługa stabilny, a każdy szuka serwera z normalną ceną i jakościowymi usługami. O coś takiego wcale aktualnie nie jest tak łatwo, co nie? |
|
|
|
|
|