Jak zrobic ANKIET? w portalu? |
Autor |
Wiadomość |
doli
|
Wysłany: 22-12-2004, 17:37 Jak zrobic ANKIETĘ w portalu?
|
|
|
Męczę się z tym od 2 dni!! Nie wiem jak zrobić ankietę w portalu. Pomocy!! A przy okazji adres forum: http://footballportal.notlong.com |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 27-12-2014, 19:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 22-12-2004, 18:33
|
|
|
Ogólne Ustawienia portalu Forum ankiet ID & wpisz numer id forum |
|
|
|
|
piotrygas
|
Wysłany: 08-04-2005, 13:48
|
|
|
mam prośbe mógłby ktos troszke obszerniej opisac jak zrobić ankiete skad mam wzias id forum z ankieta jak takiego nie mam jak mam je zrobic i co w nim ma byc z góry wielkie dzieki za odpowiedz szukałem na ca?ym forum i nic takiego nie ma wszytskich zbywacie byle tekstem i niegdzie nie ma konkretnej instrukcji |
|
|
|
|
lynks
|
Wysłany: 08-04-2005, 14:47
|
|
|
zakladasz osobne forum o nazwie przykladowo "ankiety" id możesz zobaczyc w PA i zalozona tam ankieta bedzie widoczna w portalu.
albo tez możesz wykozystac ktores z istniejacych for tylko wtedy raczej odbierz zwyklym userom mozliwsc tworzenia tam anikiet, ID takze możesz oczytac w PA w zarzadzaniu forami ( sa w nawiasie zaraz obok nazwy ) |
|
|
|
|
piotrygas
|
Wysłany: 08-04-2005, 14:51
|
|
|
no ok to wiem skad wziasc id ale jak ma wygladac ta ankieta co mam tam napisac jakis przykład jeśli mozna prosci bo narazie to rozumiem ze mam napisac post ale co w nim?? |
|
|
|
|
lynks
|
Wysłany: 08-04-2005, 15:23
|
|
|
możesz pisac co chcesz w portalu widac bedzie tylko ankiete ktora zalozysz |
|
|
|
|
Araadan [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2005, 15:28
|
|
|
zakladasz w danym forum temat i robisz ankiete.. |
|
|
|
|
piotrygas
|
Wysłany: 09-04-2005, 18:33
|
|
|
Ok juz mam tyle razy patrzyłem na ta opcję a mozna powiedzieć że jej nie zauważyłem wielkie dzieki panowie za pomoc |
|
|
|
|
irbis01
|
Wysłany: 08-12-2014, 00:36 Użytkownicy nie mogą głosować w ankiecie na portalu
|
|
|
Skorzystam z okazji i podepnę się pod wątek...
Użytkownicy nie mogą głosować w ankiecie na portalu forum: forum.drewnianapolska.eu
Nie bardzo wiem jak to ugryźć - pomoże ktoś?
Po oddaniu głosu otrzymują komunikat: To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek.
W ustawieniach "Sondy" wszyscy mogą głosować... |
|
|
|
|
vianne
|
Wysłany: 08-12-2014, 03:59
|
|
|
Może temat z ankietą jest zablokowany? |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
|
irbis01
|
Wysłany: 08-12-2014, 23:19
|
|
|
Problem polega na tym, że wszystko wygląda ok. - temat jest odblokowany (można w nim pisać odpowiedzi).
Zastanawiam się nad tym czy problem nie leży w zablokowaniu forum "portal", które widoczne jest tylko dla administratora, strona "portal" reaguje w każdym razie tak jakby to ona była zablokowana i może stąd brak możliwości głosowania...
Nadal jestem w kropce w temacie: jak uruchomić sondę aby mógł głosować nie tylko admin?
Temat z sondą: http://forum.drewnianapol...c.php?p=261#261
Strona portalu z sondą: http://forum.drewnianapolska.eu/portal.php |
|
|
|
|
vianne
|
Wysłany: 09-12-2014, 00:10
|
|
|
Skoro dział dla administracji to nawet logiczne, że nikt spoza nie może sie w nim wypowiadać. Może dać sonde w dziale ogólnym, skoro ma sie wypowiadać każdy? |
_________________ Nie udzielam pomocy poza Forum
Nie pisz do mnie na GG/PW/Email bez uprzedniego pozwolenia! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irbis01
|
Wysłany: 09-12-2014, 10:58
|
|
|
Najprostsze rozwiązanie zwykle okazuje się najlepsze
Okazało się że niechcący zablokowałem sondę, a myślałem, że jest odblokowana, bo mam też na forum temat tekstowy o tej samej treści. Dział forum "sondy" jest niewidoczny dla użytkowników i to wystarczy. W każdym razie dzięki za pomoc. Pozdrawiam |
|
|
|
|
|