[Opinie] hekko.pl |
Autor |
Wiadomość |
yarpen!
|
Wysłany: 19-11-2007, 18:22 [Opinie] hekko.pl
|
|
|
Czy mieliście styczność z tą firmą? Oferta naprawde ciekawa, bardzo tanie konta:
http://hekko.pl/oferta.html
Kilka słów o firmie:
Cytat: |
Firma Hekkonet powstała w 2007 roku jako dostawca usług hostingowych. Na rynku tych usług działa obecnie wiele podmiotów lub osób prywatnych które oferują usługi hostingowe w bardzo niskich cenach, bez okresu testowego. Wiąże się to głównie z brakiem supportu i ciągłymi awariami co powoduje, że klienci tych firm są zawiedzeni i zmieniają usługodawcę co jakiś czas. Głównym celem Naszej firmy jest uzupełnienie luki między istniejącymi platformami hostingowymi i zapewnienie należytego poziomu usług, stabilności w działaniu oraz wsparcia techniczego. Wystawiamy faktury VAT.
|
http://hekko.pl/o_firmie.html
Od dzisiaj jest promocja, do każdego zakupionego pakietu domena gratis, więcej info:
http://hekko.pl/promocjaswiateczna2007.html |
_________________ Oferuje pomoc przy:
1. Instalacja / Aktualizacja forum - Darmowe
2. Przenoszenie forum na inny serwer - Cena do uzgodnienia ( W granicach 20 zł ) |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SponsoringStron
|
Wysłany: 20-11-2007, 19:09
|
|
|
Mloda firma hostingowa, ceny/jakość ok |
|
|
|
|
Speedo1544
|
Wysłany: 17-01-2008, 22:30
|
|
|
Wypowiem sie cos o tej firmie
Od 2-3 miesiecy mam tam swoje forum i bylem bardzo zadowolony znich ale od tygodnia jest tragedia co chwile nie da sie wejsc na forum a jak sie pisze do nich co sie dzieje to odpisuja ze jest wszystko ok Nie polecam ich |
|
|
|
|
M@arcin
|
Wysłany: 17-01-2008, 23:34
|
|
|
Szczerze to strona troche mnie zniechęca... Ja bym zastanowił się nad czymś innym. |
_________________ Gość
Przeczytaj to jak afabet: B D J Q P =>smacznego |
|
|
|
|
JereManU
|
Wysłany: 03-04-2008, 13:18
|
|
|
Podacie jeszcze jakieś opinie?
Z tego co słyszałem na innych forach, to wypowiadali się o nich bardzo pozytywnie... http://hostingi.webutd.com/hekko-pl/ |
Ostatnio zmieniony przez JereManU 01-07-2019, 01:14, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
fatherdirector
|
Wysłany: 03-04-2008, 13:28
|
|
|
Najlepiej jeśli sprawdzisz sam, udostępniają bezpłatny okres próbny. |
|
|
|
|
tosiek
|
Wysłany: 18-09-2008, 07:07
|
|
|
fatherdirector napisał/a: | udostępniają bezpłatny okres próbny |
A po próbnym na inną zamuloną maszynę
Nie no a na serio ma ktoś tam stronę / forum ? Bo chbya lokalizacja serwerów jest w Polsce
A właśnie szukam czegoś co hostuje w rodzimym kraju. |
_________________ Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy... |
|
|
|
|
MisQL
|
Wysłany: 18-09-2008, 07:15
|
|
|
Tak, serwy mają bodajże w Gdańsku. Moja babcia (tak, babcia ;p), ma tam małą stronkę na php-fusionie i wszystko działa jak należy. Nie wiem jednak jak by było z jakimś większym forum. |
|
|
|
Hekko
|
Wysłany: 18-09-2008, 10:07
|
|
|
Witam,
Opinia Speedo1544 jest z czasu gdy mieliśmy problemy ze sprzętem. Obecnie po przeniesieniu już w ostateczne miejsce takie problemy nie mają miejsca. Oczywiście zgodnie z ofertą gwarantujemy tylko 99,5% uptime co pozwala na brak działania przez ponad 3 godziny w miesiącu - pozostały czas gratyfikujemy Użytkownikom.
Obecna lokalizacja serwerów to Gdańsk. Po teście konta nie są przenoszone na inne serwery absolutnie. |
|
|
|
|
JereManU
|
Wysłany: 18-09-2008, 13:03
|
|
|
Hekko, a te 3 godziny w miesiącu orientacyjnie, w których porach się zdarzają? |
|
|
|
|
jaco1992
|
Wysłany: 18-09-2008, 14:13
|
|
|
JereManU, Ogólnie jak z sumujesz Nigdy nie wiadomo czy coś się zepsuje etc |
|
|
|
|
kornes
|
Wysłany: 14-10-2008, 11:59
|
|
|
mam na hekko.pl stronkę a w sumie to kila od przeszło pół roku i nie miałem przez ten okres większych problemów.
Ogólnie polecam, za jakość i cenę |
|
|
|
|
rafamalk
|
Wysłany: 05-11-2008, 16:06
|
|
|
Mam u nich na serwerach kilkanaście stron jednak po ostatnim wyczynie przerywam wpsółpracę.
Po 1:
Obsługa klienta bardzo niemiła
Po 2:
Przez okres kilku godzin zostały zdjęte wszystkie moje strony. Po powrocie na około 5 zamias zawartości zaczęły pojawiać się błedy. Pomimo moich późb o posprzątanie po sobie, przywrócenie stron i profesjonalnie podejście administrator nakazał sobie za to zapłacić.
Po 3:
Częste przerwy w dostawie
Ogólnie: Nie polecam! |
|
|
|
|
Mulczas
|
Wysłany: 14-11-2008, 11:21
|
|
|
Mam tam forum mozna luknąć www.4um.hekko.pl i jestem bardzo zadowolny.Mam tą opcję najtańszą na rok wykupiłem mam już 4miesiąc i bardzo dobrze sie pracuje |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 14-11-2008, 14:02