|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z logowaniem |
Autor |
Wiadomość |
zicherka
|
Wysłany: 29-07-2004, 20:28 Problem z logowaniem
|
|
|
AVE
Mam nastepujacy problem (siedze ciagle na necie od 10 rano aktualnie jest 21) i nie wiem gdzie blad. Instalacja by przemo idzie super, dzialanie by przemo super, nowi userzy dodawani sa super - mam tylko maly problem - przy instalacji podawalem moje dane (nazwa uzytkownika i haslo) podejrzewam ze to sa dane admionistratora forum (moge wchodzic do panelu administracyjnego) i wszystko by bylo super tylko ja nie moge sie zalogowac wpisuje dane z ekranu instalacji a tu nic, nawet zmienilem haslo (opca zapomnialem hasla) dalej nic. Czy konto uzytkownika podanego przy rejestracji rowniez musi byc aktywowane poprzez emajl? ja takowego nie dostalem (nie wiem czy to wina poczty czy tego majla by przemo nie wysyla czy tez go w ogule ma nie byc).
dodam tylko ze forum dziala na w2k server +SP4, php4,3,2, mysql4,0,13, IIS5
pozdrawiam i bardzo prosze o pomoc
zicherka |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mistrz
|
Wysłany: 29-07-2004, 20:43
|
|
|
hmm może zarejestruj sie jeszcze raz i sprobuj sie zalogowac jezeli ci sie uda wejdz potem w phpMyAdmina tabela users(o ile pamietam) eytuj swoj nowy profil i zmien sobie user levels(albo cos w tym stylu) na 1. Albo zainstaluj jeszcze raz forum |
|
|
|
|
zicherka
|
Wysłany: 29-07-2004, 21:02
|
|
|
AVE
w tabeli USER jest 1 na user level, instalowalem juz 7 razy te forum i nowe bazy w sql robilem, rejestrowalem sie kilka razy i tez zmienialem level w tabeli i nic. nie wiem gdzie może byc problem, IMHO by przemo gryzie sie z wingroza, a lina nie potrafie obslugiwac
THX za odpowiedz i pomoc
pozdrawiam zicherka |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 29-07-2004, 21:09
|
|
|
Cytat: | Czy konto uzytkownika podanego przy rejestracji rowniez musi byc aktywowane poprzez emajl? |
nie |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 30-07-2004, 11:57
|
|
|
Sprawdę cookies, wyczy?? cookies. Ja miałem przez pewien czas to samo na swoim kompie. |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
|
zicherka
|
Wysłany: 30-07-2004, 22:07
|
|
|
AVE
CRACK powiem tylko tyle "JESTES WIELKI"
100X thx to dziala ja od wczoraj robilem reinstalacje systemu i wszystkiego innego i jeszcze 5 razy instal by przemo, a tu krutka odpowiedz OK THX wszystkim, ktorzy mi pomogli jestescie wielcy ale crack i tak najwiekszy
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!