|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
jak zjawa senna ?ycie jest cz?owieka... |
Autor |
Wiadomość |
Dzievmin
|
Wysłany: 01-05-2004, 02:12 jak zjawa senna życie jest człowieka...
|
|
|
Witam
Hyde park, miejsce gdzie można swobodnie się wypowiedzieć. Pozwólcie zatem że i ja skorzystam z tej możliwości. S?yszeliście kiedy? o cukrzycy ? Pewnie tak, i zapewne tak jak ja jeszcze do niedawna macie o tej chorobie błądne zdanie... Ot "cukru im nie wolno" . Onegdaj ktoś otworzyć mi oczy, zobaczyłem cierpienie dziecka od pierwszych swoich dni zmagającego się z tą chorob?. Chorob? która może nie?? za sob? straszliwe konsekwencje- źlepot? , a nawet śmier?. Niezmiernie ważne jest by wiedzień, jak można udzieli? pomocy wtedy gdy liczy się czas. Wraz z rodzicami dzieciaków chorych na cukrzyc? uruchomili?my stroną mając? przybli?y? temat ludziom takim jak ja "zdrowym" to " Info dla "wiecznych krytykantów" zwi?zek tego postu z tematyką tego forum jest niewielki ale jest... Forum "Diabetycy" działa na modyfikacji Przema. Zapraszam zatem po?wi??cie kilka minut http://diabetica.kylos.pl Nie piszę tego postu by "nałapa? odwiedzin" prowadz? inne forum (również na modzie Przema ) i na brak ludzi nie narzekam, z powodów "różnych" adresu tu nie podam ...
Pozdrawiam Dziev~
ps. O ile ktoś z was zna osoby zainteresowane tematem, będę wdzięczny za udostępnienie im linka.
edit:
Rzecz jasna na stronie niema absolutnie żadnych dialerów, próżb o sms , banerów komercyjnych czy innych podobnych wynalazków |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 01-05-2004, 10:35
|
|
|
widze ze nie macie logo - co ma w nim byc? jaki napis ? |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 01-05-2004, 22:40
|
|
|
Prawdę mówięc, zupełnie brak mi konceptu ... My?lałem o czym? ciep?ym, dzieci?cym jakimś lekkim akcencie, ale nie wiem czy to dobry pomysł. |
|
|
|
|
artur
|
Wysłany: 01-05-2004, 23:04
|
|
|
czy zna ktoś doby program do sprawdania javaskrypt
mam małe proglemy z stroną u mnie na compie wszystko działa jak umieszcze na serwerze to niechce sie otworzyć albo jest nie konpletna :569: :559: |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 01-05-2004, 23:56
|
|
|
lol |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 02-05-2004, 00:19
|
|
|
dlaczego ludzie pisza gdzie popadnie? |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 02-05-2004, 00:24
|
|
|
Mnie sie nie pytaj... jak bym miał moda to juz bym cos Mu zrobić |
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 02-05-2004, 00:28
|
|
|
Cytat: | dlaczego ludzie pisza gdzie popadnie? |
głupio tak trochę w hydeparku dać warninga, nie?
|
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
Dzievmin
|
Wysłany: 02-05-2004, 09:44
|
|
|
Artur posprawdzaj wielkie i małe litery w nazwach plików i odnośnikach stawiam że to jest przyczyną kłopotów o których piszesz.
ps. spora ta stronka |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 02-05-2004, 10:34
|
|
|
i zepsuli Dzievminowi cała koncepcje tematu... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!