phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
jak zjawa senna ?ycie jest cz?owieka...
Autor Wiadomość
Dzievmin

Wysłany: 01-05-2004, 02:12   jak zjawa senna życie jest człowieka...

Witam
Hyde park, miejsce gdzie można swobodnie się wypowiedzieć. Pozwólcie zatem że i ja skorzystam z tej możliwości. S?yszeliście kiedy? o cukrzycy ? Pewnie tak, i zapewne tak jak ja jeszcze do niedawna macie o tej chorobie błądne zdanie... Ot "cukru im nie wolno" . Onegdaj ktoś otworzyć mi oczy, zobaczyłem cierpienie dziecka od pierwszych swoich dni zmagającego się z tą chorob?. Chorob? która może nie?? za sob? straszliwe konsekwencje- źlepot? , a nawet śmier?. Niezmiernie ważne jest by wiedzień, jak można udzieli? pomocy wtedy gdy liczy się czas. Wraz z rodzicami dzieciaków chorych na cukrzyc? uruchomili?my stroną mając? przybli?y? temat ludziom takim jak ja "zdrowym" to " Info dla "wiecznych krytykantów" zwi?zek tego postu z tematyką tego forum jest niewielki ale jest... Forum "Diabetycy" działa na modyfikacji Przema. Zapraszam zatem po?wi??cie kilka minut http://diabetica.kylos.pl Nie piszę tego postu by "nałapa? odwiedzin" prowadz? inne forum (również na modzie Przema ) i na brak ludzi nie narzekam, z powodów "różnych" adresu tu nie podam ...
Pozdrawiam Dziev~

ps. O ile ktoś z was zna osoby zainteresowane tematem, będę wdzięczny za udostępnienie im linka.

edit:
Rzecz jasna na stronie niema absolutnie żadnych dialerów, próżb o sms , banerów komercyjnych czy innych podobnych wynalazków

Gadatliwa Kasia 

Widmo

Wysłany: 01-05-2004, 10:35   

widze ze nie macie logo - co ma w nim byc? jaki napis ?

Gość

Wysłany: 01-05-2004, 22:40   

Prawdę mówięc, zupełnie brak mi konceptu ... My?lałem o czym? ciep?ym, dzieci?cym jakimś lekkim akcencie, ale nie wiem czy to dobry pomysł.

artur

Wysłany: 01-05-2004, 23:04   

czy zna ktoś doby program do sprawdania javaskrypt
mam małe proglemy z stroną u mnie na compie wszystko działa jak umieszcze na serwerze to niechce sie otworzyć albo jest nie konpletna :roll: :569: :559:

_FrEzZ__

Wysłany: 01-05-2004, 23:56   

Cytat:
Adres forum: www.wp.pl

lol :D

Widmo

Wysłany: 02-05-2004, 00:19   

dlaczego ludzie pisza gdzie popadnie? :roll:

_FrEzZ__

Wysłany: 02-05-2004, 00:24   

Mnie sie nie pytaj... jak bym miał moda to juz bym cos Mu zrobić :twisted:

mopek

Wysłany: 02-05-2004, 00:28   

Cytat:
dlaczego ludzie pisza gdzie popadnie?

głupio tak trochę w hydeparku dać warninga, nie? ;)

Dzievmin

Wysłany: 02-05-2004, 09:44   

Artur posprawdzaj wielkie i małe litery w nazwach plików i odnośnikach stawiam że to jest przyczyną kłopotów o których piszesz.
ps. ;) spora ta stronka

Gadatliwa Kasia 

Widmo

Wysłany: 02-05-2004, 10:34   

i zepsuli Dzievminowi cała koncepcje tematu... :/

Odpowiedz do tematu