|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Avatar w portal_header.tpl |
Autor |
Wiadomość |
Zydu
|
Wysłany: 21-03-2010, 19:07 [Problem] Avatar w portal_header.tpl
|
|
|
Witam,
Chciałbym wstawić avatar użytkownika do portalu, lecz {MY_AVATAR_IMG} nie działa.
1 to okienko które pokazuje się użytkownikom po zalogowaniu i tam chciał bym umieścić avatar.
2 to info menu w którym jest avatar, ewentualnie chciałbym wstawić info menu w okienko z numerem 1 i pobawić się z plikiem tpl od info menu.
Po przeszukaniu forum i pogrzebaniu trochę w plikach, zakładam, że muszę dodać kilka linijek do portal.php lecz nie wiem dokładnie jakie to są linijki ani gdzie je wrzucić.
Edit.
Odrazu dorzucę pytanie, jak tam wrzucić informację o prywatnych wiadomościach. Znalazłem informacje w tym temacie, ale nie wiem gdzie dokładniej wrzucić ten kod w portal.php. |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
krystianr
![](images/avatars/17995987184be5be373b3f8.png)
|
Wysłany: 20-05-2010, 16:31
|
|
|
Zydu napisał/a: | {MY_AVATAR_IMG} |
a weź spróbuj zamiast tego użyć :
Kod: | {postrow.POSTER_AVATAR} |
|
_________________ eat
sleep
trance
repeat
Ostatnio odwiedziłeś nas 04-01-2016, 11:36
Obecny czas to 03-12-2021, 16:58 |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!