|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Archiwum newsow |
Autor |
Wiadomość |
Snoopy
|
Wysłany: 01-02-2005, 17:42 Archiwum newsow
|
|
|
siemano, chcialbym zrobic takie archiwum newsow. Chodzi mi o to ze newsy ktore odpowiednio sie zestarzeja zostan? automagicznie przeniesione na inne forum i wyswietlone na osobnej stronie ale nie jako newsy ale jako same tytuły, a po kliknieciu pojawia sie tresc tego newsa ale nie przeniesienie na forum tylko wyswietlenie pojedynczego newsa tak jak na glownej stronie portalu...
ktos czegos nie kuma ?
aha mam php by Przemo 1.9
// jeszcze raz ktoś napisze ca?y post pogrubioną czcionką to zabij? - Crack |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kermit
|
Wysłany: 03-02-2005, 01:07
|
|
|
człowieku używałe? funkcji szukaj?? jeśli dpbrze poczytałe? to wiesz, że forum jest zintegrowane z portalem i co najwyżej możesz forum z archiwum ukry?. Jak chcesz pe?en system zarządzania treści? to wybierz mamboo lub phpnuke lub inny cms. Przemo stworzyć forum a nie CMS.
pozdo !!!
[ Dodano: 03-02-2005, 01:09 ]
zapomniałem dodać, że do archiwum możesz newsy poprostu przenosić, radz? jednak ustawienie nie zliczania postów z forum news i automatyczne kasowanie co 30 dni |
_________________ Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!