phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Could not open BlackBlue template config file
Autor Wiadomość
McKaY

Wysłany: 06-08-2009, 18:30   Could not open BlackBlue template config file

Witam .. ponieważ w głównym stylu coś się zjebało na forum musiałem doinstalować .. nie chciało to usunąłem styl z ftp i od nowa wgrałem ..

Mam taki błąd
Cytat:
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not open BlackBlue template config file

Kolega mi mówi żebym zrobił reinstalke , lecz to nie wchodzi w grę gdyż zbyt nad tym forum pracowałem ..

Adres forum to Forum-p90.lua.pl

ps: Mam plik : theme-info.cfg a niego się tyczy ten błąd ..;/

PS1: jak by co all pliki forum mam na kompie (parę dni temu zgrałem )

PS2: Kolega gdy wchodzi ma taki błąd :
Cytat:
Critical Error!
message_die() was called multiple times.
Please, contact the Administrator. Thank you.
Ostatnio zmieniony przez McKaY 06-08-2009, 18:40, w całości zmieniany 2 razy  

Gadatliwa Kasia 

WeaR

Wysłany: 06-08-2009, 18:32   

McKaY, wrzuć od nowa cały Styl lub BlackBlue.css/cfg/tps

McKaY

Wysłany: 06-08-2009, 18:38   

WeaR napisał/a:
McKaY, wrzuć od nowa cały Styl lub BlackBlue.css/cfg/tps

Gdzie to ?? ja niemam tych podfolderów ;/

ps. Niechodziło ci chyba o pliki : BlackBlue.css , BlackBlue.cfg , BlackBlue.tps ??

Ps2: zrobiłem i wciąż ten sam błąd więc :

:help: :help:

[ Dodano: 06-08-2009, 19:02 ]
Pomoże mi ktoś ??

[ Dodano: 06-08-2009, 19:11 ]
Proszę o pomoc ;] za pomoc dam 2 x pomógł ;]

Matteo

Wysłany: 06-08-2009, 20:31   

Usuń styl i wrzuć jeszcze raz. Pamiętaj, że wielkość liter ma znaczenie.

McKaY

Wysłany: 06-08-2009, 20:46   

Zrobiłem tak 2 x wcześniej i nic .. Please help !!

[ Dodano: 06-08-2009, 21:50 ]
PS:wykonałem zapytania sql i wciąż nici... ***** ma*

Proszę help !!

[ Dodano: 06-08-2009, 22:03 ]
ps:2 Mam wykonać zapytanie (UPDATE `phpbb_config` SET `config_value` = 'tutaj_wpisz_ID_starego_stylu' WHERE `config_name` = 'default_style' LIMIT 1 ;)

Jak szukam id starego stylu to mam to :

Pole Typ Metoda porównywania napisów Atrybuty Null Domyślnie Dodatkowo Działanie
themes_id mediumint(8) UNSIGNED Nie auto_increment Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
template_name varchar(30) utf8_polish_ci Nie Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
style_name varchar(30) utf8_polish_ci Nie Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
head_stylesheet varchar(100) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
body_background varchar(100) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
body_bgcolor varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
body_text varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
body_link varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
body_vlink varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
body_alink varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
body_hlink varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
tr_color1 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
tr_color2 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
tr_color3 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
tr_color_helped varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
tr_class1 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
tr_class2 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
tr_class3 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
th_color1 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
th_color2 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
th_color3 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
th_class1 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
th_class2 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
th_class3 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
td_color1 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
td_color2 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
td_color3 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
td_class1 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
td_class2 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
td_class3 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontface1 varchar(50) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontface2 varchar(50) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontface3 varchar(50) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontsize1 tinyint(4) Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontsize2 tinyint(4) Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontsize3 tinyint(4) Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontcolor1 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontcolor2 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontcolor3 varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontcolor_admin varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontcolor_jradmin varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
fontcolor_mod varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
factive_color varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
faonmouse_color varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
faonmouse2_color varchar(6) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
span_class1 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
span_class2 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
span_class3 varchar(25) utf8_polish_ci Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
img_size_poll smallint(5) UNSIGNED Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst
img_size_privmsg smallint(5) UNSIGNED Tak NULL Przeglądaj różne wartości Zmień Usuń Podstawowy Jednoznaczny Indeks Pełny tekst

Co mam wziąść?? wy mi to powiedzcie !!

joli
Yollien +Styler

Wysłany: 07-08-2009, 00:12   

McKaY, nic nie ruszaj, bo nei myslisz. Masz wybrac "przegladaj" a nie "struktura"

A brakuje Ci pliku BlackBlue.cfg, a nie theme_info.cfg

Gadatliwa Kasia 

McKaY

Wysłany: 07-08-2009, 11:17   

Ale ja go reinstalowałęm (inne źrodłę nistety stylu) ale wszystko powinno być ;/

[ Dodano: 07-08-2009, 11:22 ]
Naprawiłem musiałem tylko zmienić wielkość 3 pliczków :

z blackblue na BlackBlue w :

blackblue.cfg
blackblue.tps
blackblue.css

Odpowiedz do tematu