|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przekierowanie |
Autor |
Wiadomość |
SpawN
|
Wysłany: 02-07-2009, 12:35 Przekierowanie
|
|
|
Witam. Mam problem z moim forum, wczoraj bylo wszystko ok ale dzis probuje sie zalogowac i przekierwouje mnie na strone www.redtube.com
Ktos sie musial wlamac;/ Hasla pozmieniam ale nie wiem jak to naprawic, nie moge wejsc do palenu administracjnego bo mnie przekierowuje;/ Musze cos zrobic w ftp? Prosze o pomoc!
Adres forum www.cs-filemon.pl zobaczcie co sie dzieje ;/ |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 02-07-2009, 15:29
|
|
|
nic sie nie dzieje. Forum jak forum.
Kiedy Cie przekierowuje? |
|
|
|
 |
Tavaro
|
Wysłany: 02-07-2009, 16:01
|
|
|
Cytat: | Nazwa Domeny : redtube.com | ...
Popraw przy użyciu dbloadera albo z poziomu phpMyAdmina. |
|
|
|
 |
SpawN
|
Wysłany: 02-07-2009, 17:52
|
|
|
Jak to zrobic? ja stem w te sprawy zielony^^
napiszcie jak mozecie co zrobic krok po kroku |
|
|
|
 |
Widmo

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!