|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
kłopoty przy logowaniu pod operą |
Autor |
Wiadomość |
radekb
|
Wysłany: 14-05-2009, 00:39 kłopoty przy logowaniu pod operą
|
|
|
Witam, dzisiaj pojawił sie problem z logowaniem na moje forum z Opery. Tu normalnie można wejsc http://www.budopwsz.za.pl/forum/ ale gdy juz chce sie pojsc dalej do logowania badz rejestracji wyskakuje biały ekran z 3 kwadracikami (kto ma opere moze sam sprawdzic jak to wyglada). Wczoraj tez pojawily sie reklamy, nie znam sie na tym, to ci od hostingu je wstawili czy kto, ale podejrzewam ze wlasnie przez nie sie to popsulo, bo wczesniej bylo wszystko git. Pod Firefox i IE wszystko działa prawie, w IE nie wyświetlaja sie polskie znaki. Jak ktos ma jakis pomysl co z tym zrobic, czy da sie jakos to naprawic, ewentualnie cos z tymi reklamami wykombinowac to bylbym bardzo wdzieczny, zalezy mi na rozwiazaniu problemu bo jednak troche osob korzystalo z forum spod Opery (w tym ja osobiscie) i z checia dalej bym z niej korzystal. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-05-2009, 08:23
|
|
|
radekb napisał/a: | (kto ma opere moze sam sprawdzic jak to wyglada). | tak, moze
Załóż usera testowego, z którego można skorzystać, jeśli masz forum bez pełnego dostępu dla gości lub profil jest potrzebny z innego powodu. Podaj login i hasło. Ułatw nam pracę! |
|
|
|
|
|
radekb
|
Wysłany: 14-05-2009, 12:01
|
|
|
Prosze:
nick: test
hasło: test1234 |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-05-2009, 12:22
|
|
|
Zgadza się, to wina źle wstawionej reklamy
Kod: | <!-- HEADER //]]>-->
<script type="text/javascript" src="http://ads.za.pl/script/ads.js?d=d3d3LmJ1ZG9wd3N6LnphLnBs"></script> |
takie cos pokazuje sie w zrodle i jest to spaprane... |
|
|
|
|
radekb
|
Wysłany: 14-05-2009, 16:08
|
|
|
czyli ja nic z tym nie zrobie? jedyne co mi pozostaje to dac znac ludziom od tego hostingu ze to co wstawili jest spaprane, dobrze rozumiem? |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-05-2009, 18:30
|
|
|
Raczej tak, ta reklama jest nieprawidłowa, musi byc jakis bład w skrypcie
http://ads.za.pl/script/a...G9wd3N6LnphLnBs |
|
|
|
|
radekb
|
Wysłany: 14-05-2009, 18:53
|
|
|
ok dzieki za pomoc, zwrocilem sie z problemem do tych od hostingu z ktorego korzystam, zobaczymy co oni z tym zrobia. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
akardo
|
Wysłany: 19-05-2009, 12:55
|
|
|
daj znać co ci odpiszą, bo moze to naprawią to nie będę usuwał swojego forum. |
_________________ ,,Niedługo będę gryzł dziąsłami skoro trzeba wypić za błędy,, |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!