|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Blok Radia |
Autor |
Wiadomość |
VampirE
|
Wysłany: 06-01-2005, 12:39 Blok Radia
|
|
|
Czy istnieje jaki? dodatkowy blok do portalu który będzie wyświetla? status radia internetowego ? Jeszcze jedno pytanie czy jak dodaje własny link to mogę zrobić tak aby zawartość strony docelowej była wyświetlana w portalu a nie jako nowa strona ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
patrick
|
Wysłany: 06-01-2005, 12:43
|
|
|
nie lecz możesz go stworzyc (chyba) |
|
|
|
|
VampirE
|
Wysłany: 06-01-2005, 12:55
|
|
|
Móg?bym gdybym zna? PHP ale nie znam (może ktoś odpowiedzieć w miar? szybko na drugie pytanko). |
|
|
|
|
arno
|
Wysłany: 07-01-2005, 02:38
|
|
|
Jasne ze mozna dodać blok statusu radia , skrypt mozna sobie odszukacz na forach zajmuj?cych sie raczej php , ale ... ,a wstawic go mozna na kilka sposobów ...
Apropo jak był nie znalaz? to się zg?o? na gg , mam gdzień takie co? , podasz dane serwera i przetestujemy |
|
|
|
|
DjDuDi
|
Wysłany: 08-01-2005, 00:16
|
|
|
1. jakis skrypcik do odczytu danych serwera => do pliku php a w bloku portalu dac ifframe
2. portal reloader by widmo |
_________________ Gość Zapraszam cię na moją stronę www.DjDuDi.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!