|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:58 |
[pytanie] szerokosc tabeli wynikow |
Autor |
Wiadomość |
y3ll0w
|
Wysłany: 16-12-2004, 21:02 [pytanie] szerokosc tabeli wynikow
|
|
|
witam
mam pewien problem - na ktory niestety nie moglem znalezc tu na forum odpowiedzi
mianowicie chodzi o to ze przy bocznych krawedziach forum mam grafike - problem polega na tym ze gdy wchodzi sie w link ostatnich postow/ nieczytanych postow szerokosc tabelki wynikow ze spisem tematow jest wezsza niz header i footer co powoduje ze wyglada to bardzo nieladnie - zreszta sami zobaczcie
www.tibia.shl.pl/forum
szukalem regulacji w search.*.tpl w szablonie lecz niestety nic znalazlem czy ktos może mi wskazac miejsce zeby wyregulowac ten "srodek z wynikami szukania"?
pozdr |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
shqvarny
|
Wysłany: 16-12-2004, 21:50
|
|
|
ehh... ale skisi?e? subnet'a, którego sam przerabiałem i link jest na forum :-/ miałe? dobry pomysł z tym br?zem, ale obramowanie był zmienić zlikwiduj biały w obramowaniu, bo się gryzie (ew. wstaw szary i będzie ok)
mimo wszystko pomogł: poszukaj pliku odpowiedzialnego za to (chyba search.tpl, ale nie jestem pewny czy akurat ten search, przejrzysz to na pewno znajdziesz w minutk?) i pozmieniaj wszystkie szerokońci na 100%... to samo powiniene? zrobić we wszystkich innych pliczkach gdzie jest wątek szerokońci.
pomogłem? jeśli tak to wiesz co zrobić |
|
|
|
|
szpak
|
Wysłany: 17-12-2004, 01:20
|
|
|
dokładnie to zmieć szerokość tabel głównych w:
search_results_posts.tpl
search_results_topics.tpl
ahhh ja to wszędzie wsadze swoje 5 groszy |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
|
y3ll0w
|
Wysłany: 17-12-2004, 11:34
|
|
|
dziekuje slicznie panowie za pomoc oczywiscie przyciskam przycisk HELPED!
nie chcialbym zakladac kolejengo watku - mam jeszcze jedneo pytanko
gdy ustawilem kolor linkow na pomaranczowy - kolor nicka admina i modkow tez sie zmienil - gdy ustawiam kolory nicka dla amnia i moderatora sa one ignorowane - ten sam problem mam z nazwami kategorii for czy ktos mi może poradzic gdzie te kolorki mozna recznie ustawic?
pozdr |
|
|
|
|
shqvarny
|
Wysłany: 18-12-2004, 18:28
|
|
|
nie zlikwidowałe? białego, ale widz?, że poprawa i tak jest :]
wrzuć przerobionego subneta popracuje się jeszcze nad ikonami i będzie bardzo sensowna skórka |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!