|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
Nie aktywność użytkownika |
Autor |
Wiadomość |
faction12
|
Wysłany: 14-02-2009, 16:12 Nie aktywność użytkownika
|
|
|
Witam, mam forum z filmami i wiadomo filmy trwaja po 2h po 5 minutak pisze w statystykach np ze ktos nie jest na forum a normalnie jest tylko nie chodzi po forum ale oglada film
nie wiem czy dobrze opisalem.
I moje pytanie brzmi jeśli użytkownik jest na forum ale nie chodzi po nim to jak zrobić zeby pokazywało ze jest online na forum? moze ustawa sie gdzieś co ile minut ma wywalac |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bucu
|
Wysłany: 14-02-2009, 16:28
|
|
|
PA - > Konfiguracja - > Główne - > Długość Sesji
O to ci chodzilo? ;> |
_________________ Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie! |
|
|
|
|
faction12
|
Wysłany: 14-02-2009, 18:12
|
|
|
dałem ale dalej wylogowuje i pisze ze tylko jest jedna osoba (ja) a kolega film oglada xd |
|
|
|
|
Goldi07
|
Wysłany: 14-02-2009, 20:16
|
|
|
na ile ustawiłeś? |
_________________ Pozdrawiam ! |
|
|
|
|
faction12
|
Wysłany: 14-02-2009, 20:30
|
|
|
9999 ale to nie chodzi o to
to działa tak ze nawet jak ktos wtjdzie i wejdzie za godzine pisze ze jestna forum np 4godziny a mi chodzi o:
uzytkownik jest w jednym topicu np 20 minut i pisze ze jest na forum
bo normalnie jak siedzi w jednym topicu 20 min nie aktywny to pisze ze nie ma go na forum
Pozdrawaim |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!