|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[OffTopic] [opinie] typo3concept.com |
Autor |
Wiadomość |
eh69
|
Wysłany: 10-02-2009, 21:49 [OffTopic] [opinie] typo3concept.com
|
|
|
O hosting dowiedzialem sie od znajomego, niby jego kumple, niemieckie serwery, php5 cuda nie widy. Dogadalem sie z nimi na parametry mojego konta, zaplacilem 400 zl za caly rok.
Po 2-3 miesiacach nagle baza zaczela sie wysypwac, od godziny 17 do 24 forum nie dzialalo - bylo jeszcze wtedy na przemie. Dostalem odpowiedz od adminow, ze przez ten czas moje forum rozroslo sie 3 krotnie (ale oczywiscie nie przekraczalo parametrow za ktore zaplacilem). Powiedzieli, ze oddadza mi pieniadze, ze przepraszaja itp. Przez rok pieniedzy nie odzyskalem i pewnie juz nie odzyskam.
Na szczescie to malo znany hosting, ale jakby ktos kiedys cos... To odradzam. Moje forum teraz do wielkich for nie nalezy, a co dopiero rok temu (na oko 1200 uu/dziennie). |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!