|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 01-05-2009, 14:19 |
Problem po przekierowaniu domeny - ciągle wylogowywanie się. |
Autor |
Wiadomość |
Morti890
|
Wysłany: 30-01-2009, 13:41 Problem po przekierowaniu domeny - ciągle wylogowywanie się.
|
|
|
Witam,zakupiłem i podłączyłem domenę do mojego konta w hostingu boo.pl.
Domena jest poprawnie "zainstalowana" ,chciałbym ,żeby podczas wchodzenia na adres www.bialoczerwoni.boo.pl nastąpiło przekierowanie na adres bialo-czerwoni.eu.Trzeba tworzyć dodatkowe pliki i czy to ma związek ze skryptem forum? |
Ostatnio zmieniony przez Morti890 30-01-2009, 17:03, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pawelgawel

|
Wysłany: 30-01-2009, 13:50
|
|
|
Masz dostęp do cpanelu na serwerze?
Jeśli tak to tu masz odpowiedni wątek ze zdjęciem
http://www.przemo.org/php...pic.php?t=67173 |
_________________ Uczę sie mojego forum, jak wiem to pomagam:) |
|
|
|
 |
Morti890
|
Wysłany: 30-01-2009, 13:56
|
|
|
W boo nie ma cPanelu jest tylko autorski panel w ktorym nie ma przekierowań domeny.W helpdesku pisali mi na temat konfiguracji pliku .htaccess ale jakoś nie pojmuję tego.. |
|
|
|
 |
tosiek

|
Wysłany: 30-01-2009, 15:21
|
|
|
Morti890, lenistwo ogarnia każdego
http://www.google.pl/sear...ukaj&lr=lang_pl
Przekieruj w .htacces tak jak ci pisali w help desku, poczytaj o przekierowaniach bo 301 jest stałe (także google) |
_________________ Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy... |
|
|
|
 |
Morti890
|
Wysłany: 30-01-2009, 15:51
|
|
|
Zrobiłem to co mi polecili w helpdesku i przekierowanie jest dobre,ale jak wchodzę na forum to za każdym razem muszę wpisywać od nowa login i hasło (nawet jeśli w ustawieniach dam zapamietaj hasło i zaloguj automatycznie).
[ Dodano: 30-01-2009, 17:22 ]
Jest ktoś w stanie pomóc? |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!