|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Boltex 05-05-2013, 11:42 |
Problem z pisanie postow i podgladem |
Autor |
Wiadomość |
Smad
|
Wysłany: 26-01-2009, 22:13 Problem z pisanie postow i podgladem
|
|
|
Witam mam problem z pisaniem postów tzn jak pisze posta w szybkiej odpowiedzi to wszystko działa ale jak biore na odpowiedz to nie chce mi się wczytać strona, mam na stronie ustawione
"Ładowanie strony... proszę czekać!
Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj"
wczytuje mi sie kawalek strony i ten napis jak wciskam na "Tutaj" to mi sie wczytuje naglowek forum i błąd
Kod: | "Fatal error: Call to undefined function bbencode_third_pass() in /usr/local/apache/www/htdocs/fepm.pl/includes/topic_review.php on line 239" |
przedchwilą zaczeło mi sie to sypać.
2 problem to taki ze jak np biore robie nowy temat pisze jakas tresc w wiadomosci i chce wziasc na "Podgląd" to wyskakuje mi coś takiego, cała biała strona z napisem
Kod: | Fatal error: Call to undefined function bbencode_third_pass() in /usr/local/apache/www/htdocs/fepm.pl/includes/topic_review.php on line 239 |
Prosze o pomoc
Z góry dziekoje |
_________________ Mój Boże, jeśli nie mogę być szczupły, niech moi przyjaciele będą grubi |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lui754

|
Wysłany: 26-01-2009, 22:19
|
|
|
było już setki razy, przeczytaj post They2 w temacie Beer Mod 2.3 o funkcji bbencode_third_pass
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
po za tym zły dział |
_________________ lui754 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!