|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 22-01-2012, 11:06 |
[Problem] Nieczytane posty |
Autor |
Wiadomość |
lollypop
|
Wysłany: 20-01-2009, 21:34 [Problem] Nieczytane posty
|
|
|
Witam,
Nadal nie mogę dać sobie rady z nieczytanymi postami. Po reinstalacji forum problem nadal występuje.
Chodzi o to, że jak wpisuje jakieś wartości w konfiguracja/dodatkowe: -Maksymalna ilość nieczytanych postów na użytkownika oraz -Kasowanie nieczytanych z wyjątkiem napisanych przez ostatnie X dni i klikam na "wyślij" to nie zachowują się wartości jakie podałem.
Wartość w "Ile dni przetrzymywać nieczytane posty" zachowuje się bez problemu.
Co należy zmienić, żeby to zaczęło działać ?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
bartek5132

|
Wysłany: 20-01-2009, 21:58
|
|
|
spróbuj wyczyścić cache, wejdź na ftp i opróżnij folder cache |
|
|
|
 |
lollypop
|
Wysłany: 20-01-2009, 22:03
|
|
|
Niestety nadal bez zmian. |
|
|
|
 |
xlesiu

|
|
|
|
 |
lollypop
|
Wysłany: 20-01-2009, 22:15
|
|
|
Kiedyś już czytałem ten temat. Ja u siebie nie mam dwóch buttonów "wyślij" >
 |
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 20-01-2009, 22:20
|
|
|
lollypop napisał/a: | to nie zachowują się wartości jakie podałem. |
Co masz na myśli to pisząc. Wartości po naciśnięciu Wyślij wracają do poprzednich w panelu i na forum czy po naciśnięciu Wyślij wracają w panelu a na forum są nowe ustawienia.
Sprawdź czy ustawienia "wizualnie" nie zmieniają się w Panelu. A w rzeczywistości na forum zapisują się zmiany?
Ale zamotałem |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lollypop
|
Wysłany: 21-01-2009, 18:47
|
|
|
xlesiu napisał/a: | lollypop napisał/a: | to nie zachowują się wartości jakie podałem. |
Co masz na myśli to pisząc. Wartości po naciśnięciu Wyślij wracają do poprzednich w panelu i na forum czy po naciśnięciu Wyślij wracają w panelu a na forum są nowe ustawienia.
Sprawdź czy ustawienia "wizualnie" nie zmieniają się w Panelu. A w rzeczywistości na forum zapisują się zmiany?
|
Zrozumiałem Cię ... Pisząc to miałem na myśli, że po naciśnięciu wyślij wracają do poprzednich w panelu i na forum.
Sprawdziłem to jeszcze raz dzisiaj i niestety komunikat o nieprzeczytanych postach wyskakuje użytkownikom: 98 nieczytanych, 51 nieczytanych itd.
Ustawienia jakie wprowadziłem (oczywiście niewidoczne po wysłaniu):
Ile dni przetrzymywać nieczytane posty - 15
Maksymalna ilość nieczytanych postów na użytkownika - 500
Kasowanie nieczytanych z wyjątkiem napisanych przez ostatnie X dni - 7 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!