Przesunięty przez: joli 03-10-2008, 15:00 |
Programy do Modów |
Autor |
Wiadomość |
Pixzet
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:20 Programy do Modów
|
|
|
jakich programów do wgrywania uzywacie i jakie są najwygodniejsze, ponieważ juz mnie wkurza Notatnik/Notepad, a ostatnio nie instalowałem na forum modów bo się bawiłem w robienie stronki Pajączkiem Standard, więc wracając do tematu, jaki program jest najlepszy do wgrywania i przerabiania plików php, tpl ? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SIWY DYM
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:23
|
|
|
Polecam: EditPlus zrobisz z nim wszystko
|
|
|
|
|
Pixzet
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:27
|
|
|
a ten EditPlus Freeware? i np. czym on się rózni od mojego Pajączka ? |
|
|
|
|
szresi
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:28 Re: Programy do Modów
|
|
|
Pixzet napisał/a: | juz mnie wkurza Notatnik/Notepad, |
a czym Cię tak wkurzają że tak zapytam? Co do notatnika to ok , ale co Ci się w Notepad++ nie podoba?
Niestety jaki by to program nie był , trzeba trochę się wysilić żeby coś zainstalować.
A niektórzy jak już wczesniej kiedyś napisałam . chcieliby program , żeby jednym kliknięciem wszystko zainstalował + gratis kawę zrobił..
powiem szczerze że ja czasem przy drobnych modach używam notatnika i raczej mnie on nie wkurza , do większych Notepad++ ,lub editPlus i więcej nic nie trzeba. |
_________________ | Pomagam TYLKO na forum | | NIE umawiam się na randki | | Instalacja skryptu i modów za sms premium | |
|
|
|
|
SIWY DYM
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:33
|
|
|
Pixzet napisał/a: | a ten EditPlus Freeware? (...) |
EditPlus to edytor podobny do Notepad++ ale o wiele bardziej przystosowany pod pisanie/edycje niż systemowy notatnik. Nie jest free ale i wersja niezarejestrowana daje spore możliwości (jak nie full) pozdro
|
|
|
|
|
Pixzet
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:34
|
|
|
Heh, ja też (Do teraz) uzywalem Only Notatnik ale chyba przestane i zaczne teraz pracować na editPlus :] |
|
|
|
|
SIWY DYM
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:38
|
|
|
Pixzet napisał/a: | Heh, ja też (Do teraz) uzywalem Only Notatnik ale chyba przestane i zaczne teraz pracować na editPlus :] |
Jak mówisz serio to zapraszam na http://www.editplus.com/ i do downloadu - jeśli potrafisz pisać w notatniku to EP sprawi że będziesz to robił z pasją pozdro
|
|
|
|
|
Pixzet
|
Wysłany: 12-08-2008, 19:44
|
|
|
Dzięki i mam nadzieje bo jeśli chodzi o mody to nie lubie ich wgrywać bo kupe okienek otwartych w notatniku szukajka słaba itp. zobaczymy ten edit+ |
|
|
|
|
strus
|
Wysłany: 12-08-2008, 20:53
|
|
|
Mam Deja Vu.. i to chyba juz 3ci raz. |
_________________ if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself."; |
|
|
|
|
tosiek
|
Wysłany: 12-08-2008, 21:01
|
|
|
EditPlus 3 mam i korzystam i nie narzekam ale z żadnych dodatkowych opcji nie korzystam bo jest po angielsku, mam tez notepad ++ ale nie korzystam bo przyzwyczaiłem się do prostoty interfejsu edit plusa Masło maślane masłem popychane Używaj czegoś co dzieli na kolejne linie i ma funkcję Replace / zamiany i potrafi szukać wielu lini tekstu na raz |
_________________ Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy... |
|
|
|
|
cris7
|
Wysłany: 28-12-2008, 00:43
|
|
|
ja mam Notepad i nie narzekam robie tam wieksze rzeczy a mniejsze w notatniku^^ |
|
|
|
|
mbazyl
|
Wysłany: 28-12-2008, 11:02
|
|
|
A ja używam mniej skomplikowanych programów (chyba ) - Web Page Editor 3.2. |
|
|
|
|
macius42
|
Wysłany: 28-12-2008, 17:09 Re: Programy do Modów
|
|
|
Pixzet napisał/a: | jakich programów do wgrywania uzywacie i jakie są najwygodniejsze, ponieważ juz mnie wkurza Notatnik/Notepad, a ostatnio nie instalowałem na forum modów bo się bawiłem w robienie stronki Pajączkiem Standard, więc wracając do tematu, jaki program jest najlepszy do wgrywania i przerabiania plików php, tpl ? |
Adobe Dreamveawer
i nie widzę nic lepszego |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 10-01-2009, 19:01
|
|
|
Cytat: | i nie widzę nic lepszego | chyba droższego, chciałes napisać.... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Minokon
|
Wysłany: 30-06-2009, 09:11
|
|
|
ja polecam program "Pawno"
ma szukajkę i ładnie układa kod
P.S
on jest używany tylko i wyłącznie do GTA SA-MP ale ja tego używam do .pwn .tpl .php .htm .html .css i co się jeszcze da |
|
|
|
|
|