|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] Logowanie - nie przyjmuje userów z poprawnym hasłe |
Autor |
Wiadomość |
prezesonline
|
Wysłany: 18-04-2008, 23:02 [Problem] Logowanie - nie przyjmuje userów z poprawnym hasłe
|
|
|
Witam
Poważny problem: po aktualizacji joomli do 1.0.13, przemo do 1.12.6 i załataniu plików pomostem mam taki problem:
zakładam konto test1, nadaję hasło 1234. Potwierdzam link aktywacyjny - wszystko OK.
Loguję się na joomli - NA 100% wpisuję dobre hasło - "Niepoprawny logn lub hasło"!
Przechodzę na /forum - test1 o dziwo został zalogowany!
Celowo kasowałem pliki i cookies by sprawdzić, czy to nie wina przeglądarki - nie, logowanie się nie udaje na joomli a przyjmuje na forum. Pomóżcie, co mam zrobić?
Userzy zsynchronizowani wcześniejszą wersją pomostu! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
keicaM
|
Wysłany: 01-05-2008, 21:04
|
|
|
Sprawdź w tabeli jos_users czy pole password ma ustawione varchar(100). U ciebie może byc tam 50 zamiast 100 |
_________________ mam sygnaturkę niezgodną z regulaminem i mnie to nie obchodzi |
|
|
|
|
prezesonline
|
Wysłany: 01-05-2008, 21:10
|
|
|
dzięki ale właśnie dziś problem ustąpił - błędem było posiadanie wersji 1.0.13 zamiast 1.0.15 o czym juz pisalismy Pozdrawiam! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!