|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przenoszenie forum na nowy serwer...Pomocy |
Autor |
Wiadomość |
esiu69
|
Wysłany: 16-03-2008, 10:41 Przenoszenie forum na nowy serwer...Pomocy
|
|
|
Witam.
mam problem bo kupilem forum i chce go przeniesc.. przenioslem juz wszystko i podpiolem a tu sie okazalo ze wszyskie tematy i kategorie poucinolo mi .. i zamiast "Ogloszenie" pisze "Ogl" nie wiem czemu ... mozecie pomoc?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Leone
|
Wysłany: 16-03-2008, 15:31
|
|
|
A ja wiem czemu, bo czytałem tematy na tym forum.
Rozwaliło Ci kodowanie, tam gdzie masz polską literę ucina tekst.
Poczytaj w FAQ temat o krzaczkach na forum, jest tam wyjaśnione jak poprawnie przenieść forum. |
_________________ She was Lo, plain Lo, in the morning, standing four feet ten in one sock. She was Lola in slacks. She was Dolly at school. She was Dolores on the dotted line. But in my arms she was always Lolita. |
|
|
|
|
HIHO
|
Wysłany: 20-03-2008, 17:38
|
|
|
Wołodia napisał/a: | A ja wiem czemu, bo czytałem tematy na tym forum.
Rozwaliło Ci kodowanie, tam gdzie masz polską literę ucina tekst. |
Mi ucina tekst ale nie przenosiłem forum Wiesz jak to naprawić? |
|
|
|
|
kempa56
|
Wysłany: 20-03-2008, 18:42
|
|
|
hyh :D esiu69, a moze bys jeszcze laskawie podal adres do swojego forum hmm? Jak mam ci pomoc skoro nie wiem jak to wyglada? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!