|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 26-01-2009, 15:38 |
[Problem] phpBB by Przemo i Extreme-Fusion |
Autor |
Wiadomość |
PeweK
|
Wysłany: 08-02-2008, 19:46 [Problem] phpBB by Przemo i Extreme-Fusion
|
|
|
Witam.
Nie wiedziałem gdzie wstawić ten temat, więc jakby coś źle było to przepraszam... Teraz do rzeczy. Nie jestem pewien czy się tak da, ale można zrobić coś takiego, aby:
1. Rejestracja na portalu Extreme-Fusion, była też rejestracją na forum?? tzn jak sie zarejestrujemy na portalu to i na forum odrazu??.
2. W E-F jest taki panel: InfoPanel v2.1 i tam jest możliwość wyświetlania najnowszych postów, najciekawszych tematów... i tu moje pytanie da się jakoś wyciągnąc te tematy z forum phpbb by przemo aby były tam wyświetlane (standardowo wyświetla ze zwykłego forum... z paczki extreme-fusion).
Czy jest cos takiego możliwe?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
PeweK
|
Wysłany: 08-02-2008, 19:55
|
|
|
pytałem się, jest jakiś mod który pozwalaja na rejestracje... ale to nie współgra z modyfikacją Przemo... tylko ze zwykłym phpBB a co do tematow to mowia ze cos było ale nie pamiętają nazwy... |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
PeweK
|
Wysłany: 08-02-2008, 21:01
|
|
|
jeśli dobrze czytam to ten mod robi tak że to idzie coś tam w rss?? prawda?? a mi chodzi żeby to poszło to tego panelu: "InfoPanel v2.1" |
|
|
|
|
arcy
|
Wysłany: 08-02-2008, 21:10
|
|
|
PeweK napisał/a: | że to idzie coś tam w rss?? | Może iść w rss ale nie musi - masz tam opcje do wyboru.
PeweK napisał/a: | a mi chodzi żeby to poszło to tego panelu: "InfoPanel v2.1" | Tu nie jest support extreme-fusiona. My tu nie wiemy co to jest InfoPanel, nie znamy budowy fusiona i nie zajmujemy się takimi rzeczami. Tu jest wsparcie dla użytkowników phpBB by Przemo. Musisz szukać pomocy u specjalistów od extreme-fusiona.
P.S. No dobra a jednak joli wie ale joli wie wszystko więc to wyjątek |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
Ostatnio zmieniony przez arcy 08-02-2008, 21:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 08-02-2008, 21:31
|
|
|
Ja uzylam zwyklego panelu z kodem:
Kod: | openside("Przecieki z forum");
echo "
<script language=\"JavaScript\" type=\"text/javascript\" src=\"http://www.wgk.com.pl/forum/topics_anywhere.php?mode=show&f=uMyw1LDYsNyw4LDksMTAsMTEsMTIsMTMsMTQsMTUsMTYsMTcsMTksMjAsMjEsMjIsMjMsMjQsMjUsMjcsMjksMzEsMzQsMzUsMzYsMzksNDAsNDEsNDMsNDQsNDUsNDYsNDcsNDgsNDksNTAsNTEsNTIsNTM%3D&n=20&jlp=y&a=y&s=y&l=y&m=y&so=d&b=lpi&lpi=y\"></script>
";
closeside(); |
Oczywiscie tresc:
Kod: | <script language=\"JavaScript\" type=\"text/javascript\" src=\"http://www.wgk.com.pl/forum/topics_anywhere.php?mode=show&f=uMyw1LDYsNyw4LDksMTAsMTEsMTIsMTMsMTQsMTUsMTYsMTcsMTksMjAsMjEsMjIsMjMsMjQsMjUsMjcsMjksMzEsMzQsMzUsMzYsMzksNDAsNDEsNDMsNDQsNDUsNDYsNDcsNDgsNDksNTAsNTEsNTIsNTM%3D&n=20&jlp=y&a=y&s=y&l=y&m=y&so=d&b=lpi&lpi=y\"></script>
|
uzyskalam przy pomocy topics anywhere
adres:
http://wgk.com.pl/fusion |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
PeweK
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!