|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Could not connect to the database |
Autor |
Wiadomość |
mWm
|
Wysłany: 27-11-2007, 11:56 Could not connect to the database
|
|
|
Tak jak w temacie. Nagle, po prostu nie może się połączyć z bazą danych. Wyskakuje tylko:
Kod: | phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database. |
Na początku myślalem że WEBD coś tam robi i że zaraz będzie git. Tyle że problem trwa już ponad 24h i zaczynam się niepokoić. Miał by ktoś jakieś propozycje, rady ? Z góry dziękuję |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Centurion

|
Wysłany: 27-11-2007, 12:11
|
|
|
http://best-art.pl/dbloader/dbloader.php
Kod: | baza danych
nie nawiązano połączenia Błąd
Error code: 1044
Error message: Access denied for user 'mwm87_iki'@'w22.webd.pl' to database 'mwm87_mwm87' |
sprawdźcie w panelu hostingu czy taki użytkownik bazy danych istnieje i czy ma dostęp do tej bazy |
_________________ Poza forum pomagam tylko odpłatnie
• przenoszenie/łączenie/naprawianie baz danych
• instalacja/pisanie modów, aktualizacja for z zachowaniem modów
• programowanie php/mysql |
|
|
|
 |
mWm
|
Wysłany: 27-11-2007, 13:08
|
|
|
Dzieki wielkie Centurion, były jakieś pola odznaczone (nie mma pojęcia czemu) ale zaznaczyłem i już działa wszystko.
[ Dodano: 28-11-2007, 08:01 ]
Kod: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'mwm87_iki'@'w22.webd.pl' (using password: YES) in /home/mwm87/public_html/db/mysql4.php on line 48
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not connect to the database.
Access denied for user 'mwm87_iki'@'w22.webd.pl' (using password: YES) |
Działało forum i dzisiaj rano coś takiego ? Czy przypadkiem jakiś haker się nie bawi moją bazą ?
Zmieniłem hasło do ftp i zmieniłem je w config.php ale to nic nie dało. |
|
|
|
 |
Feanir

|
Wysłany: 28-11-2007, 20:55
|
|
|
Mam dokladnie tak samo na webd.pl, wpier ten pierwszy bląd, zaś teraz ten drugi, czy to może być spowodowane hostingiem?
w dbloaderze pojawia sie taki zapis
Kod: | baza danych
nie nawiązano połączenia
Error code: 1045
Error message: Access denied for user 'feanir_1F'@'w22.webd.pl' (using password: YES) |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!