phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Historia rew2
Autor Wiadomość
rew2

Wysłany: 26-08-2004, 11:36   Historia rew2

Zylem sobie jak normalny czlowiek byla szkola [cholera chyba za duzo] potem praca potem praca potem praca nagle idac do klienta przechodzilem przez ulice [uprzedzajac pytania...tak na zielonym...mam dosc kasy aby chodzic po zielonym] wiec przechodze bylem z kolega elektronikiem z zawodu...........ja pisze do was on juz nic nie napisze za to ja stracilem widzenie w lewym oku qrwa jaki ja jestem zly ale mego kumpla jest mi bardziej zal zostawil 2 dzieci [synka i coreczke] boze co za poj..any swiat.wczoraj przyszlo mi byc na jego pogrzebie i wiecie co jedyna osoba placzaca bylem ja i jego zona i tak sie zastanowilem po co oni przyszli upewnic sie czy co. Co taka mala wypowiedz gdybyscie nie wiedzieli co ja ostatnio robilem nie bedac z Wami.

Gadatliwa Kasia 

Solinarius

Wysłany: 26-08-2004, 13:05   

Ja p...le przesada i wspóżczucia rew.W dzisiejszych czasach niestety jest tak że nikt nie liczy się z niczym innym jak z własną dup? i pieniądzmi niestety.Strata kumpla musi był naprawdę smutn? sprawę.Sam nigdy nie do?wiadczyłem czegoś takiego ale miałem kumpla po ciężkim wypadku i pamiętam co wtedy czułem.
Pozdrowienia

Widmo

Wysłany: 27-08-2004, 01:27   

rew2, a tak ciut dokladniej ?
bo napisales ze przechodziliscie i on juz nie napisze...

rew2

Wysłany: 27-08-2004, 02:05   

hmm...co mozna powidziec/napisac dokladniej naj...kumpel mi umarl prawie na moich oczach ja stracilem wzrok a on zycie jestem poprostu zdolowany do najnizszego poziomu :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Rif_Raf

Wysłany: 27-08-2004, 10:31   

Naprawde nie wiem, co napisac. Co bym tu nie napisal pewnie wyda sie banalne. Smierc, zwlaszcza kogos bliskiego, to tragedia.
Wyrazy wspóżczuci.

Widmo

Wysłany: 27-08-2004, 11:08   

rew2, czy potracil Was samochod ? jak to sie skonczylo? czy zlapany sprawca ?

PeTeReK

Wysłany: 28-08-2004, 16:43   

wspolczuje rew2.

Wiem ze zapewne uwazasz ze w niczym Ci nie jestesmy w stanie pomoc, ale jestesmy z Toba.

Tak pozatym to zlosc nic tu nie da. Poprostu trzeba to zaakceptowac i zyc dalej. Innego wyjscia nie widze

Gadatliwa Kasia 

DjDuDi

Wysłany: 28-08-2004, 16:47   

Rew... wspóżczuj? i z tego miejsca przesyłam ci szczere kondolencje...

Ps. Rew... chciałbym się dowiedzieć tak jak widmo... jak to dokładniej było i jak się skończyło... poza śmierci? twojego kolegi i tw? człąciow? utrat? wzroku

Ps. Rew Trzymaj się jesteśmy z tobą...

Odpowiedz do tematu