|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Historia rew2 |
Autor |
Wiadomość |
rew2

|
Wysłany: 26-08-2004, 11:36 Historia rew2
|
|
|
Zylem sobie jak normalny czlowiek byla szkola [cholera chyba za duzo] potem praca potem praca potem praca nagle idac do klienta przechodzilem przez ulice [uprzedzajac pytania...tak na zielonym...mam dosc kasy aby chodzic po zielonym] wiec przechodze bylem z kolega elektronikiem z zawodu...........ja pisze do was on juz nic nie napisze za to ja stracilem widzenie w lewym oku qrwa jaki ja jestem zly ale mego kumpla jest mi bardziej zal zostawil 2 dzieci [synka i coreczke] boze co za poj..any swiat.wczoraj przyszlo mi byc na jego pogrzebie i wiecie co jedyna osoba placzaca bylem ja i jego zona i tak sie zastanowilem po co oni przyszli upewnic sie czy co. Co taka mala wypowiedz gdybyscie nie wiedzieli co ja ostatnio robilem nie bedac z Wami.
|
_________________ ..:: TORRENT FORUM ::.. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Solinarius

|
Wysłany: 26-08-2004, 13:05
|
|
|
Ja p...le przesada i wspóżczucia rew.W dzisiejszych czasach niestety jest tak że nikt nie liczy się z niczym innym jak z własną dup? i pieniądzmi niestety.Strata kumpla musi był naprawdę smutn? sprawę.Sam nigdy nie do?wiadczyłem czegoś takiego ale miałem kumpla po ciężkim wypadku i pamiętam co wtedy czułem.
Pozdrowienia |
_________________ Nie mam czasu zajmować się stronami innych - Ci co się załapali to się załapali
nie ma więcej spamu |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 27-08-2004, 01:27
|
|
|
rew2, a tak ciut dokladniej ?
bo napisales ze przechodziliscie i on juz nie napisze... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
rew2

|
Wysłany: 27-08-2004, 02:05
|
|
|
hmm...co mozna powidziec/napisac dokladniej naj...kumpel mi umarl prawie na moich oczach ja stracilem wzrok a on zycie jestem poprostu zdolowany do najnizszego poziomu :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: |
_________________ ..:: TORRENT FORUM ::.. |
|
|
|
 |
Rif_Raf

|
Wysłany: 27-08-2004, 10:31
|
|
|
Naprawde nie wiem, co napisac. Co bym tu nie napisal pewnie wyda sie banalne. Smierc, zwlaszcza kogos bliskiego, to tragedia.
Wyrazy wspóżczuci. |
_________________ nie pisz do mnie na gg |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 27-08-2004, 11:08
|
|
|
rew2, czy potracil Was samochod ? jak to sie skonczylo? czy zlapany sprawca ? |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
PeTeReK

|
Wysłany: 28-08-2004, 16:43
|
|
|
wspolczuje rew2.
Wiem ze zapewne uwazasz ze w niczym Ci nie jestesmy w stanie pomoc, ale jestesmy z Toba.
Tak pozatym to zlosc nic tu nie da. Poprostu trzeba to zaakceptowac i zyc dalej. Innego wyjscia nie widze |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DjDuDi

|
Wysłany: 28-08-2004, 16:47
|
|
|
Rew... wspóżczuj? i z tego miejsca przesyłam ci szczere kondolencje...
Ps. Rew... chciałbym się dowiedzieć tak jak widmo... jak to dokładniej było i jak się skończyło... poza śmierci? twojego kolegi i tw? człąciow? utrat? wzroku
Ps. Rew Trzymaj się jesteśmy z tobą... |
_________________ Gość Zapraszam cię na moją stronę www.DjDuDi.pl |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!