|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Wymiana routera |
Autor |
Wiadomość |
SIMtel
|
Wysłany: 20-08-2004, 16:15 Wymiana routera
|
|
|
Witam ! Na Netlook.pl w serwerze DNS jest wymieniany router.Zapytałem się Admina czy jest jaka? możliwość aby serwer szybciej chodził.Odpowiedział Tak.
A jak Waszym zdaniem po takiej wymianie strony WWW mogę się szybciej otwiera? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 20-08-2004, 17:55
|
|
|
skoro task powiedzial, to calkiem mozliwe, praw2dopodobnie bedzie nowa/lepsza konfiguracja routera bo sama zamiana sprzetu na szybszy niewiele pomoże. |
|
|
|
 |
SIMtel
|
Wysłany: 20-08-2004, 23:47
|
|
|
Tak Zobaczymy jak to będzie wyglądaćo z biegiem czasu ;) . |
|
|
|
 |
Chavez

|
Wysłany: 22-08-2004, 17:20
|
|
|
Wymienili, rozwalili caly serwer (nie z winy netlook.pl, datacenter dalo cuala), wielka awaria i teraz fajne rekompensaty:)
I dalej twierdze, ze to bardzo fajna firma jest:) |
|
|
|
 |
SIMtel
|
Wysłany: 22-08-2004, 19:16
|
|
|
Tak wymienili.Dla mnie jest Ok,bo i tak odzyskali moją bazą.Ale duża też jest wina userów,że nie aktualizuj? swojej bazy danych codziennie.Ja np.to robić w razie jakichkolwiek awarii na serwerze Netlook.pl .Mi serwer jak najbardziej odpowiada ;).No ale ostatnio trochę awarii było,jeszcze kilka takich dni i strac? moją opini? o nich.
Po wymianie routera forum szybciej chodzi,ale nie dla wszystkich,zależy kto jakimi łączami dysponuje ;). |
|
|
|
 |
BPL
|
Wysłany: 23-08-2004, 00:16
|
|
|
Ja tez mialem szczescie, ze mieli moja baze sprzed samej awarii Dostalem dodatkowe 4gb transferu miesiecznie i jest git |
_________________ ranking bukmacherów 2022 |
|
|
|
 |
Chavez

|
Wysłany: 23-08-2004, 00:32
|
|
|
Dokladnie, moje dane tez mam cale ok, zreszta mialem kopie. A teraz mam za to 200mb i 2 gb transferu za free:D czyli plan max juz mi sie zrobil, hehe:) |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SIMtel
|
Wysłany: 23-08-2004, 15:12
|
|
|
Wida?,że wszyscy się ciesz?. I czego było narzeka? ;). |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!