|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[ZAMIANA/KUPIE] Cms oparty o phpBB |
Autor |
Wiadomość |
lewy2
|
Wysłany: 18-07-2004, 15:11 [ZAMIANA/KUPI?] Cms oparty o phpBB
|
|
|
Mam wielk? propozycj? oraz prośbe, od razu mówi?, że poszukuje osoby chętnej do pomocy, która nie oczeukje zbyt dużego wynagrodzenia.
Czego oczekuje:
- Osoby chętnej do współpracy przy wspólnym projekcie phpBB.39.pl, który miałby za zadanie dostarcza? do dużego grona internautów zainteresowanych phpBB modyfikacje oraz style, (download plików do phpBB), mianowicie - osoba ta miałaby za zadanie stworzyć system portalowy oparty na phpBB, do stworzenia takiego skryptu można wykorzystac darmowe skrypty, oraz systemy portalowe, lecz będzie potrzebna ich spora przeróbka.
W skład systemu wchodziłoby:
- Download z: możliwośc uploadu plików przez użytkowników zarejestrowanych na forum oraz zalogowanych, lecz pliki pojawił się w downloadzie dopiero po zaakceptowaniu przez administratora
- Dodawanie Kategorii z panelu admina na forum, lub z oddzielnego na stronie
- Dodawanie użytkowników, którzy będę mogli akceptowac pliki (moderatorzy downloadu)
- Możliwość oceniania plików
- Możliwość dodawania komentarzy do plików
- Przy uploadowaniu plików b?da pola:
- Nazwa Pliku
- Wersja Pliku
- Autor
- E-mail Autora
- Plik (i tutaj przycisk "przeglądaj" do wyboru uploadowanego pliku)
- Pole "dodać" automatycznie uzupelnia się nikiem osoby, która dodaje plik
System newsowy, newsy dodawane przez posty na forum w forum dstęponym tylko dla newsmanów
resztą szcegóżów podam tylko zainteresowanym
I to by było na tyle, więcej szczegóżow podam tylko zainteresowanym
A teraz co wzamian:
- umuwiona indywidualnie kwota pieni??na spłacana w ratach (50% z każdej modyfikacji, z których się utrzymuj?, bo kieszonkowe moje idzie na abonament, więc nie mogę dac np. 100z? od razu)
- Skrzynka e-mail + konto www w domenie phpBB.39.pl (w przyszłości może phpBB.org.pl, lub phpbbfiles.com) o ??cznej pojemności 100Mb liczba baz danych i całej reszty nieograniczona
- Zostajesz głównym autorem seriwsu phpBB.39.pl, mimo, że nie będziesz musial nic więcej robić oprócz wspomnainaego cms-a
- "Wieczna", w wybranej przez siebie postaci (pop-up, pop-under, banner, button, link tekstowy) - możliwa do odsprzedania (maksymalna ilość popunderów oraz pop-upów wyświetlanych na raz: 1)
- Pomoc w sprawach związanych z phpBB, czyli - instalacja modyfikacji, instalacja forum, przenoszenie bazy danych, tworzenie modyfikacji, tworzenie styli - za darmo - na zawsze (o mojej znajomości na phpBB ?wiadczy m.in. przydzielenie mnie do grupy phpBB support na tym forum)
Mam nadzieję, że na tym forum znajdzie się osoba, która byłaby skłonna przyj?? pprodownictwo w phpBB.39.pl, za cms który nie wymaga perfekcyjnych umiej?tności, gdyż można korzystać z zasobów istniejących w internecie.
Oferty proszę zgłasza?, tutaj, na e-mail - lewy@phpbb.39.pl, gg: 1907383, sms: 603753142
Gość - może ty mi pomożesz?
Z powałaniem: Administrator serwisu phpBB.39.pl - Marek Lewandowski "lewy"
Administrator serwisu phpBB.39.pl, Marek Lewandowski |
_________________ Kto nie Szuka ten błądzi |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!