|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:37 |
Z Plusa 1.3 na Przemo |
Autor |
Wiadomość |
TheMaster
|
Wysłany: 11-07-2004, 22:18 Z Plusa 1.3 na Przemo
|
|
|
Mam pytanie czy możliwe jest aby przejs? z wersji phpbb plus 1.3 na Przemo 1.8? Nie umi? tego sam zrobić nie mam pojęcia jak się do tego wzi??, bo wiem że w bazie zostanie pełno smieci, a niektóre mody występujące tu czy tam sa w róznych wersjach i może się wszytsko rozlecie? (a było by szkoda 100mb forum, 30000 postów, 700 userów). Mam więc wielk? prośb? chciałbym dostać instrukcj? krok po kroku co i jak, a njalpiej jakis skrypt do tego . |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 11-07-2004, 22:42
|
|
|
bylo juz kilka razy, plus nie ma odinstalatora, bo jak by byl to nie bylo by problemu.
proponuje porownac strukture postow i userow w bazie, jak jest taka sama to zostawic pare tabel i nalozyc na czyste Przema, ale to duzoooo roboty.
podaj adres forum |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
TheMaster
|
|
|
|
|
Grucha
|
Wysłany: 12-07-2004, 01:24
|
|
|
Widmo napisał/a: | ... ale to duzoooo roboty. |
Zawsze może jesze instalować pody po kolei |
|
|
|
|
They
|
Wysłany: 12-07-2004, 13:57
|
|
|
OT. hmm a tak czepiam się, ten forum plusa jest żadniejszy i ciekawszy wygląd i nie tylko styli... a ty chcesz tu forum by przemo ?
więc powiedz mi co ci sie stało ? czy to jaki? błąd i dziura w plusie ? |
|
|
|
|
TheMaster
|
Wysłany: 12-07-2004, 22:21
|
|
|
Ekhm? They - powód że jest żadny, wiesz dziewczyna tez może był żadna a głupia, sam widzisz. Poza tym zwsze można kosmetyczne zmiany wprowadzic czy rzucić jaki? nowy styl ale nid dodac tyle opcji co w Przemo. Od dłu?szego czasu próbuje zaimpletowa? mod GG Miłka do mojego forum i bezskutecznie. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 16-07-2004, 10:24
|
|
|
Może pomóc skasowanie wszystkich plików plusa, wgranie oryginalnej wersji phpBB Jak forum ruszy to skopiowac plik update do mojej wersji, odpalic i potem nadpisac pliki mojej modyfikacji. Z reguly jest tak, ze jak w bazie danych jest za duzo danych np. od innych hackow nie sprawia to zadnego problemu.
Pozniej w razie jakis problemow koniecznie dodaj ze w ten sposob przechodziles z plusa |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!