|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Współpraca] Serwis o komputerach |
Autor |
Wiadomość |
mlody_p1

|
Wysłany: 05-07-2004, 19:07 [Współpraca] Serwis o komputerach
|
|
|
Potrzebujemy chętnych ludzi do pisania artykułów, opisywania nowych urządze? itp. Chętni mogę pisać posty, badł pisać do mnie na GG. Ades serwisu http://www.hardware.sup.pl
Pozdrawiam. |
_________________ Odmieć swój pulpit |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 06-07-2004, 18:14
|
|
|
Miałem niedawno pomysł otwarcia jakiegos serwisu o hardware, ale glownym celem byla by ocena sprzetu przez wszystkich uzytkownikow. Wyobrazalem sobie to w ten sposob, ze kazda osoba z forum mogla by oddac swoj glos na okreslone urzadzenie, na kazde z osoban tez, do glosu musiala by dodac komentarz, moderatorzy i administratorzy mogli by dawac wieksze oceny. W efekcie przy duzej ilosci userow kazdy odwiedzajacy mialby dokladnie podane na tacy jaki sprzet warto kupic a jaki nie, ocena sprzetu nie byla by zafalszowana tak jak np. w kazdej gazecie czy w wiekszosci portali na ten temat.
Wymagalo by to jedynie napisania przemyslanego skryptu, utrzymanie serwisu/forum na wysokim poziomie/dyscyplinie.
Jesli ktos bylby czyms takim zainteresowany, jest kreatywny i ma sile przebicia, moge wspolpracowac z nim za darmo. Mam na mysli obsluge techniczna portalu i branie czynnego udzialu w jego funkcjonowaniu, rowniez pisanie niektorych artykulow. |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 06-07-2004, 18:30
|
|
|
Pomysł bardzo ciekawy, może nawet przyszłościowy
Rowniez jestem w stanie prowadzic tamto forum/portal, oraz pisac artykuży. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
mlody_p1

|
Wysłany: 06-07-2004, 19:07
|
|
|
OK. Zapraszam do pisania do mnie na GG, będę mailem w sprawie dalszych instrukcji.
Pozdrawiam i dziękuję za współprace. |
_________________ Odmieć swój pulpit |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 06-07-2004, 21:53
|
|
|
Ja wyraziłem swoją ch?? ogólnie, niekoniecznie akurat w przypadku twojego portalu, ale w tym temacie bo pasowalo. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!