|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 11-02-2007, 17:35 |
[HOSTING] Firmy których nie należy polecać |
Autor |
Wiadomość |
waldo
|
Wysłany: 11-02-2007, 13:36 [HOSTING] Firmy których nie należy polecać
|
|
|
Skoro jest topic z firmami które polecacie, pomyślałem sobie że można również wymieniać firmy niesolidne, nieprofesjonalne itp...
Na początek firma w której aktualnie posiadam konto, a od której mam zamiar uciec jak najprędzej. Mianowicie:
Linuxpl
Nie dość, że słono każą sobie płacić za roczny abonament w moim przypadku była to kwota ponad 400 złotych, to nie oferują w zamian żadnej stabilności swoich serwerów. Mam konto od czerwca ubiegłego roku i gdyby nie to, że opłacone jest ono jeszcze do czerwca, to zrezygnowałbym z ich usług. Nie ma dnia, żeby strona oraz forum nie miało kilku przestojów - najczęściej z powodu niestabilności serwera sql.
Administracja serwera jest niekompetentna. Usuwają problem doraźnie, zamiast zagłębić się w to co jest jego przyczyną. A często gęsto zdarza się że na maile po prostu w ogóle nie odpowiadają.
Nikomu nie polecam tej formy hostingowej ! Trzymajcie się od niej jak najdalej ! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Mich@ł
|
Wysłany: 11-02-2007, 13:47
|
|
|
LoL ;D A adres xD? |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
|
gaku
|
Wysłany: 11-02-2007, 15:06
|
|
|
z tego co pamietam, to przemo usunal taki topic :] |
_________________ Pisanie do mnie na gg w sprawie forum mocno nie wskazane
<Cvbge> A szkolisz sie na jakiego informatyka?
http://webmastera.republika.pl/
<QSi> na zajebistego |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!