|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:18 |
Edycja daty w poście |
Autor |
Wiadomość |
They2

|
Wysłany: 07-01-2007, 12:21 Edycja daty w poście
|
|
|
Czy jest możliwość edytowania daty w poście np. w pierwszym temacie ?
Jeśli istnieje taki to proszę mi wskazać jak to zrobić (podac zrodlo, modyfikacja) , a jeśli istnieje taki temat na forum to proszę podaj linka, bo naprawde nie moge znalezc tutaj w wyszukiwarce. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek

|
Wysłany: 07-01-2007, 14:47
|
|
|
Jest mod na czyste phpBB: http://phpbbhacks.com/download/883
Musisz go przerobić, bo na phpBB by Przemo raczej nic nie znajdziesz - Przemo wywalił moda do zmiany daty ze standardu bo desynchronizował bazę.
Albo zmień datę przez bazę danych tabela phpbb_topics topic_time, phpbb_posts - post_time |
|
|
|
 |
They2

|
Wysłany: 07-01-2007, 16:00
|
|
|
RuseK napisał/a: | Przemo wywalił moda do zmiany daty ze standardu bo desynchronizował bazę. | znaczy ze moze psuc baze danych ? jak ?
chyba ze ten mod jest zle zrobiony tak ?
Nie mam ochoty latac do bazy sql by zmienic date, ale dzieki za linka do moda.
[ Dodano: 16-01-2007, 06:13 ]
dobra, przywróciłem pliki z kodem edit_post_date etc... etc... z wersji forum phpBB by Przemo do wersji dzisiejszej czyli 1.12.5 i działa jak zwykle, a tamten mod ,którą podałeś z phpbb2.pl nie działa, kompletny błąd.
Więcej szczegółu i do pobrania:
http://mody.lastinn.info/...e_01-t1105.html
Ten mod nadaje do gotowej modyfikacji.
A moje pytanie (wyżej) nadal brak odpowiedzi
Regards Mat. |
_________________ Support | Pomoc | Modyfikacja | Zlecenie płatne - zapraszam na PW oraz pod moim adresem.
Nie udzielam w GG. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!