|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 17-12-2006, 11:49 |
[Problem] Instalacja Cash MoD |
Autor |
Wiadomość |
Slash_Robin
|
Wysłany: 17-12-2006, 02:53 [Problem] Instalacja Cash MoD
|
|
|
Jak w temacie , a przyznam się bez bicia że nie szukałem w faQ ani nie używałem opcji "szukaj"
ponieważ iż gdyż mam mocnego kaca i cholernie źle się czuje a musze szybko zainstalować tego moda.
Więc może mi wybaczycie i obędzie się bez żadnych warnów czy durnych i głupich postów jakie nieraz mam przyjemność tutaj czytać......
A więc tak pliki z moda skopiowałem tam gdzie trzeba itp :
a teraz prosze o nauke jak się tworzy te całe tabele
mniemam że w php adminie bodajże ...
Mam nadzieje że znajdzie się dobra dusza i mi jednak pomoże , bez zbędnych komentarzy typu "ucz się ucz" , "szukaj w faQ" itp itd etc
Ja lubie poważnych i "dorosłych" ludzi a nie dzieciaków którzy wskakują na neta by podraźnić moje piękne oczka tymi swoimi wypocinami które mnie co jakiś czas potrafią w.... no wiadomo
Pozdrawiam jak najserdeczniej |
_________________ Gość Udzielam pomocy każdemu |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
arcy
|
Wysłany: 17-12-2006, 11:49
|
|
|
Slash_Robin napisał/a: | Jak w temacie , a przyznam się bez bicia że nie szukałem w faQ ani nie używałem opcji "szukaj" |
Slash_Robin napisał/a: | Więc może mi wybaczycie i obędzie się bez żadnych warnów czy durnych i głupich postów jakie nieraz mam przyjemność tutaj czytać...... | Niestety nie...
Slash_Robin napisał/a: | Ja lubie poważnych i "dorosłych" ludzi a nie dzieciaków którzy wskakują na neta by podraźnić moje piękne oczka tymi swoimi wypocinami które mnie co jakiś czas potrafią w.... no wiadomo | Dokładnie to samo myślę teraz o Tobie i o Twoim temacie, który nie dość, że łamie co najmniej kilka punktów regulaminu i netykiety to jeszcze łamie podstawy dobrego wychowania...
Reasumując
Temat został zamknięty gdyż był niezgodny z zasadami
Slash_Robin napisał/a: | Pozdrawiam jak najserdeczniej | Ja również... |
_________________ | Regulamin | F.A.Q. | Szukaj | Oficjalny podręcznik administratora phpBB2 by Przemo |
| arcy.net - nowości ze świata phpBB by Przemo, Opera, Android | w tym państwie pełnym nienawiści, rap po godzinach i luz ponad wszystkim... | Opera Browser | |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!