|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
strona glowna... |
Autor |
Wiadomość |
VoDK4

|
Wysłany: 13-06-2004, 13:21 strona glowna...
|
|
|
Przemo nie wiem cz to jakis blad ale raczej na pewno !! Jestem w niemczech i po wejsciu na przemo.org wyswietla mi ang wersje strony (tak chyba ma byc nie wiem ) ale mniejsza z tym... chodzi o to ze jak zmienie na polski to dalej wyswietla sie angielska wersja ...
a pozatym to zmien juz stopke ..::© Przemo 2002::.. hehe bo rok 2002 sie juz skonczyl rok i 6 miesiecy temu o ile sie nie myle ;D
pozdro z niemiec 4@ll |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Bartek_

|
Wysłany: 13-06-2004, 13:32
|
|
|
ale to nie wina tego że jesteś w innym pa?stwie, wina przeglądarki. (tak mi sie wydaje ) |
|
|
|
 |
They

|
Wysłany: 13-06-2004, 13:36
|
|
|
a no przeglądarka niemiecka czy angielska w Niemczech , tak jak w opcji są napisane w innym języku jak strony.
spróbuj to ustawić w opcji IE albo inny.
a tu stopka w forum by przemo widz? tylko 2003, hmmm nie wiem gdzie ty widziałe? ? |
|
|
|
 |
Sylwia

|
Wysłany: 13-06-2004, 15:19
|
|
|
VoDK4, Te? jestem w niemczech, też miałam wszystko po angielsku ale w profilu ustawićam sobie język na polski i po problemie...
Co do stopki to też widze rok 2003 |
|
|
|
 |
VoDK4

|
|
|
|
 |
Fanatyk

|
Wysłany: 13-06-2004, 20:03
|
|
|
Przestaw flage na Polska to pomoże |
|
|
|
 |
arno

|
Wysłany: 13-06-2004, 22:08
|
|
|
Ja tam nie widze wiecej języków jak polski , i angielski , ...wie czemu miało by był po niemiecku |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
VoDK4

|
Wysłany: 14-06-2004, 13:22
|
|
|
arno napisał/a: | Ja tam nie widze wiecej języków jak polski , i angielski , ...wie czemu miało by był po niemiecku | arno a gdzie napisalem ze mam po niemieckużą? bo jakos nie widze ;O... a tak wogole to flaga nie ma nic do znaczenia to tylko taki pic zeby bylo wiadomo kto forum terroryzuje |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!