phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
strona glowna...
Autor Wiadomość
VoDK4

Wysłany: 13-06-2004, 13:21   strona glowna...

Przemo nie wiem cz to jakis blad ale raczej na pewno :D !! Jestem w niemczech i po wejsciu na przemo.org wyswietla mi ang wersje strony (tak chyba ma byc nie wiem ;) ) ale mniejsza z tym... chodzi o to ze jak zmienie na polski to dalej wyswietla sie angielska wersja ;( ...

a pozatym to zmien juz stopke ..::© Przemo 2002::.. hehe bo rok 2002 sie juz skonczyl rok i 6 miesiecy temu :D o ile sie nie myle ;D

pozdro z niemiec 4@ll

Gadatliwa Kasia 

Bartek_

Wysłany: 13-06-2004, 13:32   

ale to nie wina tego że jesteś w innym pa?stwie, wina przeglądarki. (tak mi sie wydaje )

They

Wysłany: 13-06-2004, 13:36   

a no przeglądarka niemiecka czy angielska w Niemczech , tak jak w opcji są napisane w innym języku jak strony.

spróbuj to ustawić w opcji IE albo inny.

a tu stopka w forum by przemo widz? tylko 2003, hmmm nie wiem gdzie ty widziałe? ? :lol:

Sylwia

Wysłany: 13-06-2004, 15:19   

VoDK4, Te? jestem w niemczech, też miałam wszystko po angielsku ale w profilu ustawićam sobie język na polski i po problemie...
Co do stopki to też widze rok 2003 :)

VoDK4

Wysłany: 13-06-2004, 18:47   

nie rozumiecie... nie chodzi o jezyk na forum bo to inna sprawa i wiem jak sie to zmienia (mam to forum od poczatku :D ) chodzi mi o strone www.przemo.org/phpBB2 a nie przemo.org/phpBB2/forum ;) i jak zmieniam jezyk klikajac na http://www.przemo.org/php...language=polish wywala znow angielska strone ;( a stopka jest na kazdej stronie www.przemo.org/phpBB2

Fanatyk

Wysłany: 13-06-2004, 20:03   

Przestaw flage na Polska to pomoże :D

arno

Wysłany: 13-06-2004, 22:08   

Ja tam nie widze wiecej języków jak polski , i angielski , ...wie czemu miało by był po niemiecku :wink: :?: :!:

Gadatliwa Kasia 

VoDK4

Wysłany: 14-06-2004, 13:22   

arno napisał/a:
Ja tam nie widze wiecej języków jak polski , i angielski , ...wie czemu miało by był po niemiecku :wink: :?: :!:
arno a gdzie napisalem ze mam po niemieckużą? :/ bo jakos nie widze ;O... a tak wogole to flaga nie ma nic do znaczenia to tylko taki pic zeby bylo wiadomo kto forum terroryzuje :D

Odpowiedz do tematu