|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Boltex 05-05-2012, 22:35 |
[rangi] motoryzacyjne (tuningowe) |
Autor |
Wiadomość |
qualin
|
Wysłany: 17-11-2006, 00:37 [rangi] motoryzacyjne (tuningowe)
|
|
|
No wiec na potrzeby swojego forum zrobilem rangi, niestety w chwili obencej zostal mi tylko zabytkowy komp w domu, ktory ledwo daje rade photoshopa pociagnac wiec rangi sa troszke niedopracowane, jakby ktos chcial je poprawic to udostepnie pozniej psd.
Miestety sa troszke malo czytelne, ale mysle ze jak na moje pierwsze rangi to chyba nie sa takie najgorsze |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Matti123

|
Wysłany: 17-11-2006, 18:32
|
|
|
Za duże ! 3/10 |
|
|
|
 |
qualin
|
Wysłany: 17-11-2006, 18:34
|
|
|
Matti123 napisał/a: | Za duże ! 3/10 |
Robilem je na potrzeby swojego forum, wiec dlatego taka wielkosc, mam szerokosc awatara ustawiona na 150px zeby kazdy mogl pokazac w nim swoje autko, a ranga jest akurat na cala szerokosc avatara.
Pozatym jak je bardziej zmniejsze to ni ebedzie widac ze sa na nich auta tylko zlepki kolorowych piksel |
|
|
|
 |
smalec
|
Wysłany: 22-11-2006, 21:06
|
|
|
Mało wyraźne. Napis ujdzie w tłoku.. 4/10 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!