|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 18:57 |
Rejestracja nowych uzytkownikow tylko na zaproszenie |
Autor |
Wiadomość |
t3ch
|
Wysłany: 09-10-2006, 15:43 Rejestracja nowych uzytkownikow tylko na zaproszenie
|
|
|
Znalazlem to co chcialem, aczkolwiek chodzi o http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=378134
lecz nie potrafie tego zainstalowac:/ chodzi o to ze instalacja jest napisana standartowo do czystej wersji phpbb a przemo jest na tyle zmodyfikowany ze zmiana w kodzie nie jest taka prosta no i.. nie potrafie:P instalowal ktos? komus sie udalo? jakies wskazowki jak to zrobic bo bardzo mi na tym zalezy? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
spike1x
|
Wysłany: 02-12-2006, 17:15
|
|
|
Bo to jest pod zwykle phpbb, nie pod przemo. Masz prawo miec z tym problemy. |
|
|
|
 |
cossma
|
Wysłany: 07-07-2007, 21:41
|
|
|
ja również dołączył bym się to prośby autora tematu aby ktoś sprawdził ten mod pod phpbb by przemo |
|
|
|
 |
suzos
|
Wysłany: 21-08-2007, 05:52
|
|
|
Głównie miałem własnie zakładać o tym temat, dlatego też hmmm - istnieje taki mod pod pphpBB by przemo ? |
|
|
|
 |
Morpheuss
|
Wysłany: 21-08-2007, 12:06
|
|
|
Ta modyfikacja rejestracji nowych użytkowników przez zaprosznie jest także dostępna do Multi phpBB, ale także niedziała pod phpBB modified by Przemo. Oto adres:
Kod: | http://www.multibb.org/viewtopic.php?t=611&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= |
|
|
|
|
 |
kostekk
|
Wysłany: 01-10-2007, 21:37
|
|
|
Siemano kto mi pomoże dojść do tego jak to zrobić do końca tzn zebym miał to na swoim forum |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Lololowski
|
Wysłany: 02-10-2007, 11:15
|
|
|
Zróbcie zrzutkę i zamówcie moda - tyle chętnych - zrzuta po 5zł i ktoś zrobi... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!