phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
22-01-2009, 18:57
Rejestracja nowych uzytkownikow tylko na zaproszenie
Autor Wiadomość
t3ch

Wysłany: 09-10-2006, 15:43   Rejestracja nowych uzytkownikow tylko na zaproszenie

Znalazlem to co chcialem, aczkolwiek chodzi o http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=378134

lecz nie potrafie tego zainstalowac:/ chodzi o to ze instalacja jest napisana standartowo do czystej wersji phpbb a przemo jest na tyle zmodyfikowany ze zmiana w kodzie nie jest taka prosta no i.. nie potrafie:P instalowal ktos? komus sie udalo? jakies wskazowki jak to zrobic bo bardzo mi na tym zalezy?

Gadatliwa Kasia 

spike1x

Wysłany: 02-12-2006, 17:15   

Bo to jest pod zwykle phpbb, nie pod przemo. Masz prawo miec z tym problemy.

cossma

Wysłany: 07-07-2007, 21:41   

ja również dołączył bym się to prośby autora tematu aby ktoś sprawdził ten mod pod phpbb by przemo

suzos

Wysłany: 21-08-2007, 05:52   

Głównie miałem własnie zakładać o tym temat, dlatego też hmmm - istnieje taki mod pod pphpBB by przemo ?

Morpheuss

Wysłany: 21-08-2007, 12:06   

Ta modyfikacja rejestracji nowych użytkowników przez zaprosznie jest także dostępna do Multi phpBB, ale także niedziała pod phpBB modified by Przemo. Oto adres:
Kod:
http://www.multibb.org/viewtopic.php?t=611&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

kostekk

Wysłany: 01-10-2007, 21:37   

Siemano kto mi pomoże dojść do tego jak to zrobić do końca tzn zebym miał to na swoim forum

Gadatliwa Kasia 

Lololowski

Wysłany: 02-10-2007, 11:15   

Zróbcie zrzutkę i zamówcie moda - tyle chętnych - zrzuta po 5zł i ktoś zrobi...

Odpowiedz do tematu