|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
[Problem] błąd przy aktualizacji stylu |
Autor |
Wiadomość |
pecador
|
Wysłany: 19-08-2006, 19:37 [Problem] błąd przy aktualizacji stylu
|
|
|
Aktualizowałem jeden styl z wersji 1.9 do 1.12.5. W pierwszej chwili wyglądało, że wszystko działa, nie ma problemów. Jednak później okazało się, że nikt nie może się zarejestrować, ponieważ po wypełnieniu pól i kliknięciu 'wyślij' nic się nie dzieje. Tak samo jest przy edycji profilu, tam też 'wyślij' nie działa.
Na innym stylu wszystko jest dobrze.
Możecie wiecie, gdzie może być błąd? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna

|
Wysłany: 20-08-2006, 07:01
|
|
|
Jaki styl przerabiałeś i w jaki sposób (instrukcja czy na podst. subSilvera)? Możesz jeszcze podać link do dema tego stylu + konto testowe. |
|
|
|
 |
pecador
|
Wysłany: 20-08-2006, 10:35
|
|
|
heh, racja.
był to Promo, zrobiony prze Kyle, robiłem go dla jednej konkretnej strony. Korzystałem z instrukcji.
z tego co zauważyłem, nie działa po prostu przycisk 'wyślij', zarówno przy rejestracji, edycji profilu, jak i przy pw. Natomiast w szybkiej rejestracji już działa. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!