Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:34 |
[Problem] kilka tego jest :-( |
Autor |
Wiadomość |
Sylwia

|
Wysłany: 10-05-2004, 18:00 [Problem] kilka tego jest :-(
|
|
|
Witam ponownie
Niestety jakos tak jest ze jak tylko maz wyjdzie do pracy to ja mam klopoty
Nie chcialam tworzyc kilka postow z moimi bledami dlatego postaram sie je zebtrac w jedno, nie obiecuje ze beda jakos sensownie poukladane...
Podstawa czyli adres mojego forum(jeszcze troszke nauczycie sie go na pamiec ): http://members.lycos.co.uk/erodzina/
1.Przy otwarciu linku z adresem mojego forum wyswietla sie komunikat: Brak for (najpierw chcialam by czytali je tylko zarejestrowani użytkownicy, potem to zmienilam ale blad nadal jest)
2.Przy rejestracji nowego uzytkownika czepia sie arkusz o wypelnienie wszystkich pol z gwiazdka mimo iz sa wypelnione
3.Ten sam arkusz czepia sie jezeli nie poda sie daty urodzenia (co akurat mi najmniej przeszkadza)
4.To samo jest przy wgrywaniu zdjecia do avantara i probie wyslania poprawionego arkusza
5.Chcialam by dzial na forum o nazwie forum administracyjne byl dostepny tylko dla wybranych uzytkownikow ale teraz nie jest dostepny nawet dla mnie (nie ustawialam prywatnych tylko zarejestrowanych a przy usunieciu jedynie admina)
Co dzis robilam na forum... kilka razy juz dzis ustawilam atrybuty wszystkich plikow na serwerze na chmod 777, bo tak pokazywał mi mąż że to pomoże - niestety nie pomogło...
Co jeszcze... Tylko wgrywałam nowe buzki i obrazki do galeri avantarow...
Wiecej grzechow nie pamietam
Ktos mi ofiarowal pomoc na gg ale po resetnieciu kompa nie widze tego postu, pewnie ta osoba sie rozmyslila - szkoda, jakby co to ja chetnie skorzystam
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
przecinek

|
Wysłany: 10-05-2004, 18:06
|
|
|
gg:5457717
skasowałem tamtego posta z ofertę pomocy bo musiałem wyjść, ale juz wróciłem |
|
|
|
 |
Sylwia

|
Wysłany: 10-05-2004, 18:55
|
|
|
Dzieki Przecinek za pomoc, wszystkie problemy (prawie*) rozwiązane ale ten to nie jest problem dla mnie tylko dla marudzących przyszłych użytkowników ;-D
Pozdrawiam :-*
*-dla nudzacych sie zostal problem z data urodzenia przy rejestracji (trzeba jakakolwiek podac bo inczej nie zaakceptuje formularza) |
|
|
|
 |
przecinek

|
Wysłany: 10-05-2004, 21:15
|
|
|
Cytat: | *-dla nudzacych sie zostal problem z data urodzenia przy rejestracji (trzeba jakakolwiek podac bo inczej nie zaakceptuje formularza) |
To dość trudny do znalezienia błąd,ale się udało. Wiecie co było przyczyną? Minimalny wiek użytkownika ustawiony na "0" |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 10-05-2004, 22:33
|
|
|
Hmm, ok dobrze ze na to wpadles Ale co bylo przyczyna tych problemow z durnymi komunikatami ze trzeba wypelnic wymagane pola? |
|
|
|
 |
przecinek

|
Wysłany: 11-05-2004, 16:38
|
|
|
Płeć użytkowników NIE
Wymaga? podania płci podczas rejestracji? TAK