|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: przecinek 03-07-2006, 16:14 |
[1.12.*] unMods |
Autor |
Wiadomość |
robaczek007
|
Wysłany: 03-07-2006, 10:00 [1.12.*] unMods
|
|
|
Witam chciałbym aby ktos w tym temacie umieścił przerobiony plik ze stylem unMods.
( TUTAJ do ściągnięcia)
Mianowicie nie posiada on stopki forum. Po zainstalowaniu go itd. włączam forum a tam brak reklam jakie wyświetlają się mi w innych stylach.
proszę o szybką pomoc! |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Dlugi
|
Wysłany: 03-07-2006, 13:10
|
|
|
Cytat: | § 2
Każdy temat musi jasno określać wynagrodzenie za pracę. Ponadto wartość rynkowa wynagrodzenia musi być wyższa niż symboliczne 2 zł (w szczególności niedopuszczalne są wynagrodzenia takie, jak "dozgonna wdzięczność" czy darmowe konta ftp).Tematy bez tej informacji będą usuwane, bądź zamykane i znikną po 1 dniu z forum.
W tym dziale wyłączone są punkty "pomógł" co oznacza, że nie mogą słuzyć jako wynagrodzenie za pracę. |
|
|
|
robaczek007
|
Wysłany: 03-07-2006, 14:06
|
|
|
O co chodzi? ja chcę tlyko się zapytac czy niemógłby mi ktoś dorobić stopki na forum ... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!