|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: lui754 30-04-2009, 14:40 |
[Pomoc] Ustawienia Downloadu |
Autor |
Wiadomość |
masmix
|
Wysłany: 01-07-2006, 11:40 [Pomoc] Ustawienia Downloadu
|
|
|
Witam!
Mam takie pytanie czy można jakoś ustawić żeby pliki wysyłane na forum do działu dowlnoad zapisywały się na innym serwerze ? tak jak to można zrobic w załącznikach. mam bużo plików ale mój serwer już tego nie mieści a troche męczące jest wrzucanie na inny serwer przez FTP potem kopiowanie linków itp a tak to już jest za 1 razem :] |
_________________ http://plikif.cba.pl |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tifosi
|
Wysłany: 01-07-2006, 22:56
|
|
|
Mam pytanie związane z tematem, czy da się tak zrobić aby za pomocą menu download wszyscy userzy forum mogli wrzucać coś na serwer, nie mając zarazem dostępu do innych plików na serwerze ? |
|
|
|
|
Raknor
|
Wysłany: 02-07-2006, 11:47
|
|
|
A jest jakiś problem z opcją która jest w PA -> Załączniki -> Konfiguracja -> zjedź na sam dół tej strony |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!