|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
potrzebuje pomocy |
Autor |
Wiadomość |
Bodzioo
|
Wysłany: 01-05-2004, 18:11 potrzebuje pomocy
|
|
|
mam pytaanie kto mi pomoże zrobic forum ?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 01-05-2004, 18:24
|
|
|
Warning!
// LOCK |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
Ostatnio zmieniony przez Widmo 01-05-2004, 18:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Bodzioo
|
Wysłany: 01-05-2004, 18:33
|
|
|
Panie WIDMOdlaczego dostalem ostrzezenie ?? |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 01-05-2004, 18:41
|
|
|
Zaraz dostaniesz drugie - po pierwsze to warning jest wyjasniony, po drugie czytaj FAQ. Przeczytales? Na pewno nie... Po trzeciue co to za pytanie. Kto mi pomoże zrobic forum. po czwarte zla kategoria - od tego jest HYDE PARK. Po piate to troche sie wciąże? w nie ten temat. po szóste - jak chcesz cos wyjsanic tylko z jedna osoba to wyslij PW. |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
-=|| I3izon ||=
|
Wysłany: 02-05-2004, 16:07
|
|
|
heheeheh pewnie koles dostal linka od kogos na forum przema i pomyslal sobie ze tez chce miec takie cos, a kiedykolwiek wczesniej niewiedzial co to i jak to wogole wygladalo, ps ja moge ci pomuc ale co proponujesz wzamian ? |
_________________ Zapraszam na Forum poswiecone serwerowi csa www.cs-viknet.w.pl | Wejdz i zagraj znami Gość |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!