phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: joli
27-08-2007, 21:39
Przenoszenie w?tków - segregacja for
Autor Wiadomość
Tech

Wysłany: 30-04-2004, 15:01   Przenoszenie wątków - segregacja for

Podczas przenoszenia wątków tam gdzie wybieramy docelowe forum panuje pewien nieżad, fora są wyświetlane w kolejności działów. Uwałam że powinno był wyświetlane wg kolejności jaka panuje na stronie głównej.
Co Wy na to?

Gadatliwa Kasia 

Przemo

Wysłany: 30-04-2004, 15:19   

Jakto w kolejnosci dzialow? W tej chwili jak klikam na przesuniecie tematu to mam wyswietlona taka kolejnosc for, jak na stronie glownej, mowie o jumpboxie.

Tech

Wysłany: 30-04-2004, 15:31   

By? musia? zobaczyć u mnie, Dział o ID 1 na stronie głównej mam na "srodku", ID 2 na "dole", a przy przenoszeniu jest wyświetlane wg ID 1, ID 2.

W "Skocz do: wybierz forum" jest poprawnie wyświetlane.

Widmo

Wysłany: 30-04-2004, 15:33   

alfabetycznie bylo by chyba lepiej - ale to moje skromnie zdanie...

Przemo

Wysłany: 30-04-2004, 15:41   

No to w koncu jak?

_FrEzZ__

Wysłany: 30-04-2004, 15:47   

Cytat:
alfabetycznie bylo by chyba lepiej - ale to moje skromnie zdanie...

Jesli moge cos wtracic to wydaje Mi sie ze alfabetycznie to nie jest dobry pomysł .. wiem to bo widze co sie dzieje u Mnie na forum .. Jak ma sie Np Pare Kategori roznych a w NIch fora i np w kazdej kategori jest forum o nazwie Ogóżne to sie zrobi bałagan bo bedzie np 3 razy pod rzad Forum Ogóżne i nie wiadomo ktore jest od ktorej kategori. Przynajmniej takie jest moje zdanie

Tech

Wysłany: 30-04-2004, 15:47   

Ja uważam tak jak jest w "skocz do:" czyli tak jak są ustawione działy na stronie głównej.

A jeszcze lepiej całe drzewo, ponieważ w moim przypadku mam kilka for o nazwie Ogólne, i muszę dopisać jeszcze jakieś słowo aby było można łatwo rozrozni? przy przenoszeniu topicu.

Widmo

Wysłany: 30-04-2004, 15:59   

Tech napisał/a:
Ja uważam tak jak jest w "skocz do:" czyli tak jak są ustawione działy na stronie głównej.

A jeszcze lepiej całe drzewo, ponieważ w moim przypadku mam kilka for o nazwie Ogólne, i muszę dopisać jeszcze jakieś słowo aby było można łatwo rozrozni? przy przenoszeniu topicu.

Moze i tak ... :)

Przemo

Wysłany: 30-04-2004, 17:43   

Ok, zrobilem drzewo, ale posprawdzajcie dokladnie wszystkie funkcje moderatora czy nie bedzie jakis niespodzianek !
http://www.przemo.org/modcp.zip
Tutaj na forum tez to dałem.

_FrEzZ__

Wysłany: 30-04-2004, 18:06   

Cos nie tak jest ze scalaniem postow jak wybiore temat do scalenia i nastepnie mam wybrac temat z ktorym chce scalic mam cos takiego

http://search-iti.com/scal.jpg

sprawdziłem na poprzedniej wersij tego pliku wszystko jest dobrze widze normalnie tematy z ktorymi moge scalic

Przemo

Wysłany: 30-04-2004, 18:43   

Fakt, ok sciagnijcie jeszcze raz ten plik, poprawilem. (plik stay i nowy maja dalej taka sama wielkosc)

_FrEzZ__

Wysłany: 30-04-2004, 18:48   

Nadal mam to samo ... a reszta opcij dziala bez problemu.

Przemo

Wysłany: 30-04-2004, 23:11   

Sprawdz dokladnie, bo tutaj na forum bylo to samo, ale jak poprawilem plik, nadpisalem to juz po kliknieciu ikony "Scalaj posty w tym temacie" i zaznaczeniu jakiegos tematu i kliknieciu jeden lub drugi przyciisk pojawia sie lista pozostalych tematow w danym forum do ktorego mozna scalic coklwiek to znaczy :) wybrany post/posty

_FrEzZ__

Wysłany: 30-04-2004, 23:51   

Sprawdziłem .... wgrałem jeszcze raz... to samo zrobilem na drugim forum i na obu mam ten sam problem ...sprawdzałem przez IE i MyIE skasowałem cookies i reszte zeby byc pewnym ... ale nadal mam tak samo ... Moge za?ozyc Ci moda lub admina na konto wejdziesz i sam zobaczysz

Gadatliwa Kasia 

Przemo

Wysłany: 01-05-2004, 00:33   

Moze ktos to potwierdzic?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi