|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Problem z portalem |
Autor |
Wiadomość |
LukaszP
|
Wysłany: 30-04-2004, 13:22 Problem z portalem
|
|
|
Witam!
Przerzucilem strony portalu do innego katalogu i wszystko działa poprawnie... prawie.
W wiadomościach z forum nie wyświetlają się Ikony i niemogę znaleźć miejsca w którym moóg?bym to zmienić.
Wiecie może gdzie mogę to zmienić |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 30-04-2004, 14:14
|
|
|
trzeba kombinowac ze sciezkami obrazkow w ktorejs tablicy, chyba $images_path, nie wiem dokladnie jak to zrobic musialbym sie zaglebiac w kod a nie mam czasu w tej chwili. |
|
|
|
|
LukaszP
|
Wysłany: 30-04-2004, 14:32
|
|
|
wielkie dzieki... sprobuje poszukac
[ Dodano: 02-05-2004, 18:43 ]
Jeszcze jedno pytanko do portalu.... wyszlo tak ze niemoge znaleźć gdzie jest modyfikacja w?o?ona dla tego paska (loading) przy przechodzeniu ze strony na strone a musze to zmienić bo w podkatalogach forum nie wyświetla mi sie a w overall_header.tpl tego nie wiedze.. pamiętasz może gdzie to dodałeś |
_________________ Forum Citroen AX |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!