Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:39 |
Poprawka 8 |
Autor |
Wiadomość |
Przemo

|
Wysłany: 29-04-2004, 02:29 Poprawka 8
|
|
|
Skończyłem poprawkę 8
Nie zawiera żadnych krytycznych ani duzych poprawek. Poprawilem kilka drobnych bledow oraz co najwazniejsze dzialaja od nowa powiadomienia na GG, w dodatku w lepszej formie, to znaczy dzialaja szybciej i bardziej niezawodnie. Jednak zrezygnowalem z wysylania w jednym msg informacji a w drugim linka, teraz jesli uzytkownik chce dostawac powiadomienia musi dodac bramke do kontaktow, co jest napisane w profilu w odpowiednim miejscu.
W tej chwili pakiet z glownej strony zawiera wszystkie poprawki, wlacznie z 8
Czekam na uwagi.
Nie zawiera poprawek 5-7
poprawka8.zip
|
Pobierz Plik ściągnięto 1009 raz(y) 249,89 KB |
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kroob
|
Wysłany: 29-04-2004, 03:07
|
|
|
Przemo napisał/a: | W tej chwili pakiet z glownej strony zawiera wszystkie poprawki, wlacznie z 8 |
Czy dobrze rozumiem, że jeśli użyj? tego pakietu do aktualizacji v.1.7
- to instalowanie żadnej z dotychczasowych porawek mnie nie dotyczy ? |
_________________ -= Pozdrawianki =- |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 29-04-2004, 03:16
|
|
|
Dobrze rozumiesz, nie dotyczy. |
|
|
|
 |
Kroob
|
Wysłany: 29-04-2004, 03:25
|
|
|
Hurrra
Przemo - Wielkie dzięki! |
_________________ -= Pozdrawianki =- |
|
|
|
 |
Gracek

|
Wysłany: 29-04-2004, 07:56
|
|
|
U mnie dwa pliki mają zły rozmiar, wrzucałem je kilka razy i ciągle to samo
CF:
Kod: | Version 1.8 improvement 8
Server name: arbuz.evortal.pl
Cookie domain: arbuz.evortal.pl
Check address: 0
Cookie secure: 0
includes/functions_gg.php - Wrong size !
includes/functions_gg_notice.php - Wrong size !
Some files have wrong size, if you edit some file, maybe contain error, if you do not edit any files thats mean some problems with FTP upload on the server, try again. |
Na tym forum także dwa pliki są złe, nie wiem, czy to nie ten sam problem.
CF:
Kod: | Version 1.8 improvement 8
Server name: przemo.org
Cookie domain: przemo.org
Check address: 1
Cookie secure: 0
admin/admin_voting.php - Wrong size !
includes/page_header.php - Wrong size !
Some files have wrong size, if you edit some file, maybe contain error, if you do not edit any files thats mean some problems with FTP upload on the server, try again. |
|
_________________ ### |
|
|
|
 |
Ece
|
Wysłany: 29-04-2004, 10:18
|
|
|
Dodalem poprawke i dostalem na forum Kod: | Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin prefix_config - cookie_domain row
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/transweb/public_html/forum/common.php:210) in /home/transweb/public_html/forum/includes/sessions.php on line 442
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/transweb/public_html/forum/common.php:210) in /home/transweb/public_html/forum/includes/sessions.php on line 443 | a jak probowalem wejsc do panelu admina to Kod: | Warning ! cookie domain is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin prefix_config - cookie_domain row
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/transweb/public_html/forum/common.php:210) in /home/transweb/public_html/forum/admin/index.php on line 580
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/transweb/public_html/forum/common.php:210) in /home/transweb/public_html/forum/admin/index.php on line 58 | O tyle zabawnie, ze aktualizowalem 3 fora by przemo i na jednym bylo dobrze. Nie mialem po prostu odpowiednich wpisow w ustawieniach domeny cookie. Jesli ktos bedzie mial taki blad, to nalezy wgrac poprzedni plik common.php i wpisac domene cookie (ja mialem puste miejsce, a teraz wpisalem taka, jak nazwe domeny) i wtedy nowy common.php wgrac i wszystko gra.
Pisze, bo może ktos bedzie mial podobny problem.
A u mnie w check_files jest cos takiegon na http://forum.gomoku.pl/check_files.php: Kod: | admin/main_admin.php - File missing!
includes/functions_post.php - Wrong size !
includes/functions_gg.php - Wrong size !
includes/page_header.php - Wrong size ! | albo na http://forum.transweb.pl/check_files.php Kod: | includes/functions_gg.php - Wrong size !
includes/functions_gg_notice.php - Wrong size ! | albo na http://xforum.transweb.pl/check_files.php Kod: | includes/functions_gg.php - Wrong size !
includes/page_header.php - Wrong size ! |
|
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 29-04-2004, 11:24
|
|
|
tak to OK, tylko:
Kod: | includes/page_header.php - Wrong size ! |
- a jest OK! |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
FunGous
|
Wysłany: 29-04-2004, 11:24
|
|
|
a u mnie check files pokazal wszystko okey ! |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 29-04-2004, 11:46
|
|
|
faktycznie w check_files.php te dwa pliki od gadu-gadu sa zle pokazywane bo w ostatniej chwili je poprawialem, ale nie przejmujcie sie tym, zaraz CF poprawie, jak ktos chce miec porzadek może sciagnac sam CF |
|
|
|
 |
ergo

|
Wysłany: 29-04-2004, 12:06 Problem z bramka gg ??
|
|
|
Witam, wgralem poprawke 8 ( wczesniej mialem wsztkie poprawki i dzialalo dobrze),
i przestala mi dzialac bramka gg
Kod: | PROBLEM Z POLACZENIEM: 0 - |
Moze cos przeoczylem czytajac te posty ( albo zle zrozumialem) ale zdaje sie ze gg mialo lepiej dzialac.
PS.
Kod: | common.php - Wrong size !
login.php - Wrong size !
|
Te pliki sam modyfikowalem wiec wszystko powinno byc ok
Do tej pory dzialalo wszystko ok ...( przed poprawka |
|
|
|
 |
Grucha

|
Wysłany: 29-04-2004, 12:15
|
|
|
NAdal mam problem z tymi ostrzeżeniemi. W subSilver dziśaj? a w subRed nie |
_________________ "Touch my car and i will touch your girl" |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 29-04-2004, 12:16
|
|
|
Dziwne, bramka GG powinna teraz dzialac bez zarzutu... Sprobuj zerknac w ustawienia hasla i numeru |
|
|
|
 |
Grucha

|
Wysłany: 29-04-2004, 12:21
|
|
|
Czegos w tym subRedBarkuj na pewno bo nawet przed chcwil? wgrałem ten z głównej nadal nie dziśa (mam nadzieje że nie musze teraz poprawek od now wgrywa? ) |
_________________ "Touch my car and i will touch your girl" |
|
|
|
 |
ergo

|
Wysłany: 29-04-2004, 12:24 hm....
|
|
|
Zalogowalem sie na moje gg forum normalnie... zmienilem haslo, zmienilem haslo w konfiguracji, i nadal nic PROBLEM Z POLACZENIEM |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo

|
Wysłany: 29-04-2004, 12:29
|
|
|
Faktycznie w kilku stylach nie bylo ostrzezen pod avatarem... sciagnij styl teraz ze strony glownej i wgraj plik viewtopic_body.tpl
ergo nie wiem co poradzic... poczekajmy czy u innych tez wystapia takie problemy. |
|
|
|
 |
|