|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:25 |
Muzyka na forum w formacie *.ogg |
Autor |
Wiadomość |
Delta
|
Wysłany: 02-06-2006, 21:32 Muzyka na forum w formacie *.ogg
|
|
|
Mam wielką prośbę i pytanie - czy ktoś wiedziałby jak zrobić tak aby na forum pojawiała się muzyka w formacie *.ogg
jest mi to bardzo potrzebne, jak ktoś jest mi w stanie pomóc to bardzo o to proszę |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk

|
Wysłany: 02-06-2006, 21:51
|
|
|
aby odtworzyc taka muzyke musialbys "zakotwiczyc" wmp lub qt inne sposoby odpadaja. inaczej mowiac jak to zrobisz to nikt nie wejdzie na twoje forum bo poprostu nie bedzie sie otwieralo bo bedzie sciagalo plik muzyczny |
_________________ Cygantura |
|
|
|
 |
Delta
|
Wysłany: 02-06-2006, 23:48
|
|
|
a wiesz może jak przerobić plik oqq na wpm lub qt ??
a ważniejsze pytanie: skoro przy pliku muzycznym będzie się tak długo otwierała strona główna to dałoby radę zakotwiczyć go gdzieś do wybranego działu forum, tak aby się pobierała i otwarzała tylko w nim ???
jeśli wiesz jak to zrobić to powiedz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!