Zamknięty przez: Paszczak000 09-07-2006, 08:08 |
[sponsoring] dla istniejących stron |
Autor |
Wiadomość |
respect
|
Wysłany: 12-04-2006, 14:16 [sponsoring] dla istniejących stron
|
|
|
Witam, na wstępie chciałbym przywitać wszystkich użytkowników tego forum. Zauważyłem przeglądając forum, że niektórzy z Was posiadają strony WWW. Jeżeli wasza strona:
- JUŻ istnieje
- nie posiada pop up
- ma powyzej 100 userów
- jest na poziomie
- caly czas sie rozrasta
A potrzebujesz:
- serwera
To ta oferta jest stworzona dla Ciebie.Z Miła Chęcia udst Ci za darmo Miejsce Na forum na płatnym hostingu z baza danych i dostepem do ftp .
W celu umówienia warunków współpracy zapraszam do wysyłania wiadomości prywatnych.
Pozdrawiam ReSpect
[ Komentarz dodany przez: shqvarny: 28-04-2006, 23:50 ]
bądź tak łaskaw i podaj więcej szczegółów. wyedytowałem temat, ale jak nie uzupełnisz oferty i jej nie sprecyzujesz to exp.
"jest na poziomie" czy "caly czas sie rozrasta" niewiele mówi. podaj chociaż to ile przestrzeni dyskowej i transferu "z miłą chęcią udst" |
Ostatnio zmieniony przez shqvarny 28-04-2006, 23:47, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
warna

|
Wysłany: 12-04-2006, 14:34
|
|
|
Przeniosłem do Hostingu, tylko teraz zmień temat na np. [sponsoring] Forum/Strona |
|
|
|
 |
jabolek
|
Wysłany: 08-07-2006, 11:10
|
|
|
Nie bierzcie jego Hostingu!! To oszust, idjota okradł RapZone!!!!! Serdecznie niepolecam jego hostu! |
|
|
|
 |
Paszczak000

|
Wysłany: 08-07-2006, 13:30
|
|
|
jabolek, czy masz jakieś dowody? możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? |
|
|
|
 |
jabolek
|
Wysłany: 08-07-2006, 15:02
|
|
|
Paszczak000 napisał/a: | jabolek, czy masz jakieś dowody? możesz coś więcej powiedzieć na ten temat? |
No dowodów niemam, ale moge wykombinować. np. ukradł on pieniądze z eBay'a. a na innym forum wszedl sobie na konto moderatora i pokasował mnóstwo postów (i zbanował mnie - jestem tam moderatorem, ale wszedł na konto innego)...
to jest typowy internetowy Hejter, już na wielu forach ma bany na ip bo zawsze coś wykombinuje... |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 08-07-2006, 15:48
|
|
|
jabolek napisał/a: | np. ukradł on pieniądze z eBay'a. |
w jaki sposob ukradl pieniądze ?
jabolek napisał/a: | to jest typowy internetowy Hejter, już na wielu forach ma bany na ip bo zawsze coś wykombinuje... |
jest to typowy lamer... Jakis czas temu gdy byla afera dotyczaca pseudo "łatki" do phpBB by przemo to wasnie jego IP znalazlem w logach... no ale wlamal sie jedynie przez moje zaniedbanie dotyczace hasel no ale czlowiek uczy sie na bledach. Jest to lama ktora wchodzi na fora nawet nie uzywajac jakiegos proxy Bo w logach czynnosci mam poprostu jego IP wpisane... wiec to malo profesjonalne...
Jakis czas temu przeanalizowalem cale wlamanie i juz wiem krok po kroku jak przebiegalo cale wlamanie.. jedyna nie wiadomą jest to skad mial haslo :] no ale domyslam sie ze poprostu zarejestrowalem sie na jakims jego forum lub innym serwisie i tym samym zdobyl haslo (tak jak jzu wczesniej pisalem nie zwracdalem wtedy uwagi na zabezpieczenia i hasla).
Na dowod lamerstwa tego osobnika moge podac rowniez plik inc.php ktory probowla za pomoca pseudo latki wrzucic na ftp wielu for :]
Dla mnie szkoda slow... |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
marcinn12

|
Wysłany: 08-07-2006, 16:20
|
|
|
Do mnie pisał jakis koles w sprawie sponsoringu dzisiaj i mozliwe ze to był on. Bo złozyłem taka oferte, ze poszukuje ale naszczescie juz dostałem i zrezygnowałem z oferty - mozliwe ze to nie on do mnie pisał!
Raczej sponor dupy by sobie nie zawracał, tylko osoba która poszukuje serwera.
Ogólnie ten pan wyglada mi na oszusta. |
|
|
|
 |
Paszczak000

|
Wysłany: 08-07-2006, 16:24
|
|
|
Mich@ł, podaj w taku mod jego IP to zaraz sprawdzimy |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 08-07-2006, 16:35
|
|
|
IP powyzej (skopiowane z logow czynnosci)
:] w naszym dziale jzu mi ktos podawal kiedyś jego IP dlatego wiem że to wlasnie on :] |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Paszczak000

|