phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Paszczak000
09-07-2006, 08:08
[sponsoring] dla istniejących stron
Autor Wiadomość
respect

Wysłany: 12-04-2006, 14:16   [sponsoring] dla istniejących stron

Witam, na wstępie chciałbym przywitać wszystkich użytkowników tego forum. Zauważyłem przeglądając forum, że niektórzy z Was posiadają strony WWW. Jeżeli wasza strona:
- JUŻ istnieje
- nie posiada pop up
- ma powyzej 100 userów
- jest na poziomie
- caly czas sie rozrasta
A potrzebujesz:
- serwera
To ta oferta jest stworzona dla Ciebie.Z Miła Chęcia udst Ci za darmo Miejsce Na forum na płatnym hostingu z baza danych i dostepem do ftp .
W celu umówienia warunków współpracy zapraszam do wysyłania wiadomości prywatnych.
Pozdrawiam ReSpect

[ Komentarz dodany przez: shqvarny: 28-04-2006, 23:50 ]
bądź tak łaskaw i podaj więcej szczegółów. wyedytowałem temat, ale jak nie uzupełnisz oferty i jej nie sprecyzujesz to exp.
"jest na poziomie" czy "caly czas sie rozrasta" niewiele mówi. podaj chociaż to ile przestrzeni dyskowej i transferu "z miłą chęcią udst"
Ostatnio zmieniony przez shqvarny 28-04-2006, 23:47, w całości zmieniany 2 razy  

Gadatliwa Kasia 

warna

Wysłany: 12-04-2006, 14:34   

Przeniosłem do Hostingu, tylko teraz zmień temat na np. [sponsoring] Forum/Strona

jabolek

Wysłany: 08-07-2006, 11:10   

Nie bierzcie jego Hostingu!! To oszust, idjota okradł RapZone!!!!! Serdecznie niepolecam jego hostu!

Paszczak000

Wysłany: 08-07-2006, 13:30   

jabolek, czy masz jakieś dowody? możesz coś więcej powiedzieć na ten temat?

jabolek

Wysłany: 08-07-2006, 15:02   

Paszczak000 napisał/a:
jabolek, czy masz jakieś dowody? możesz coś więcej powiedzieć na ten temat?

No dowodów niemam, ale moge wykombinować. np. ukradł on pieniądze z eBay'a. a na innym forum wszedl sobie na konto moderatora i pokasował mnóstwo postów (i zbanował mnie - jestem tam moderatorem, ale wszedł na konto innego)...
to jest typowy internetowy Hejter, już na wielu forach ma bany na ip bo zawsze coś wykombinuje...

Mich@ł

Wysłany: 08-07-2006, 15:48   

jabolek napisał/a:
np. ukradł on pieniądze z eBay'a.

w jaki sposob ukradl pieniądze ?

jabolek napisał/a:
to jest typowy internetowy Hejter, już na wielu forach ma bany na ip bo zawsze coś wykombinuje...

jest to typowy lamer... Jakis czas temu gdy byla afera dotyczaca pseudo "łatki" do phpBB by przemo to wasnie jego IP znalazlem w logach... no ale wlamal sie jedynie przez moje zaniedbanie dotyczace hasel no ale czlowiek uczy sie na bledach. Jest to lama ktora wchodzi na fora nawet nie uzywajac jakiegos proxy :| Bo w logach czynnosci mam poprostu jego IP wpisane... wiec to malo profesjonalne...

Jakis czas temu przeanalizowalem cale wlamanie i juz wiem krok po kroku jak przebiegalo cale wlamanie.. jedyna nie wiadomą jest to skad mial haslo :] no ale domyslam sie ze poprostu zarejestrowalem sie na jakims jego forum lub innym serwisie i tym samym zdobyl haslo (tak jak jzu wczesniej pisalem nie zwracdalem wtedy uwagi na zabezpieczenia i hasla).

Na dowod lamerstwa tego osobnika moge podac rowniez plik inc.php ktory probowla za pomoca pseudo latki wrzucic na ftp wielu for :]

Dla mnie szkoda slow...

marcinn12

Wysłany: 08-07-2006, 16:20   

Do mnie pisał jakis koles w sprawie sponsoringu dzisiaj i mozliwe ze to był on. Bo złozyłem taka oferte, ze poszukuje ale naszczescie juz dostałem i zrezygnowałem z oferty - mozliwe ze to nie on do mnie pisał!

Raczej sponor dupy by sobie nie zawracał, tylko osoba która poszukuje serwera.
Ogólnie ten pan wyglada mi na oszusta.

Paszczak000

Wysłany: 08-07-2006, 16:24   

Mich@ł, podaj w taku mod jego IP to zaraz sprawdzimy :)

Mich@ł

Wysłany: 08-07-2006, 16:35   

IP powyzej (skopiowane z logow czynnosci)

:] w naszym dziale jzu mi ktos podawal kiedyś jego IP dlatego wiem że to wlasnie on :]

Gadatliwa Kasia 

Paszczak000

Wysłany: 09-07-2006, 08:08   

Okej :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi