|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
[problem] - po wgraniu poprawki 5 i 6 |
Autor |
Wiadomość |
Miki
|
Wysłany: 17-04-2004, 11:06 [problem] - po wgraniu poprawki 5 i 6
|
|
|
Po wgraniu poprawki 5 miałem mnóstwo problemów z forum, najpierw się forum nie włącza?o póżniej nie chciały się tematy włączyć, wgrałem poprawkę 6 ale nic nie pomogła a więc ściągnąćem całe forum już ze wszystkimi do tej pory wydanymi poprawkami i wgrałem na serwer, wszystko zaczłąo działał prócz panelu admina, gdy go włączam to pojawia mi się biała strona i pisaćo, że strona jest już zażadowana (Gotowe) oraz nie da się wejść na żadn? zakładke panelu admina wpisując samemu adres tej zakładki, wcześniej nigdy mi się takie co? nie zdarzy?o, w którym pliku może był błąd?
PS.: sprawdziłem forum plikiem check_files.php i wysz?o mi, że wszystkie pliki są OK oraz mam styl subSilver.
Pozdr. |
_________________ Miki |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 17-04-2004, 18:20
|
|
|
Odswiez cookies przegladarki swojej |
|
|
|
|
-=mrock=-
|
Wysłany: 17-04-2004, 20:52
|
|
|
A ja po wrzuceniu poprawki 6, mam taki błąd podczas gdy moderator próbuje zapisać edytowany post:
Kod: | SQL Error : 1064 Something is wrong in your syntax obok 'AND p.poster_id = u.user_id AND p.post_id = pt.post_id ' w linii 4
SELECT u.username, p.*, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject, p.post_username FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = AND p.poster_id = u.user_id AND p.post_id = pt.post_id ORDER BY p.post_time ASC
Line : 1909
File : /home/eminder/mojadres/public_html/forum/modcp.php |
Wiecie co to może był? |
_________________ -=mrock=- |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 17-04-2004, 21:15
|
|
|
http://www.wrzeszcz.weba.pl/check_files.php
Warn!
Kod: | Version 1.8 improvement 6
Server name: www.wrzeszcz.weba.pl
Cookie domain: www.wrzeszcz.weba.pl
Check address: 1
Server port: 80
Cookie name: phpbb2mysql
Cookie path: /
Cookie secure: 0
Session lenght: 3600
includes/page_header.php - Wrong size !
Some files have wrong size, if you edit some file, maybe contain error, if yo do not edit any files thats mean some problems with FTP upload on the server, try again. |
|
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
Miki
|
Wysłany: 17-04-2004, 22:50
|
|
|
_FrEzZ__ napisał/a: | Odswiez cookies przegladarki swojej |
Usunąłem cookie i tymczasowe pliki internetowe i niestety to nic nie dało, dalej wyświetla się biała strona, gdy wchodzę do panelu admina, czekam na inne rozwiązania tego problemu. |
_________________ Miki |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 17-04-2004, 23:15
|
|
|
Cytat: | Usunąłem cookie i tymczasowe pliki internetowe i niestety to nic nie dało, dalej wyświetla się biała strona, gdy wchodzę do panelu admina, czekam na inne rozwiązania tego problemu. |
No to nie wiem ja miałem taki problem po dodaniu 5 poprawki odswiezyłem cookies i działa dobrze:) |
|
|
|
|
drott
|
Wysłany: 18-04-2004, 10:29
|
|
|
Ja nie mam na razie zadnych problemow z poprawka 6... mam nadzieje, ze nie bede mial A nie, przepraszam. Raz ktos zglosil info, ze nie może zmienic podpisu, bo mu invalid session wywala, ale o tym jest w innym watku |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Miki
|
Wysłany: 18-04-2004, 18:59
|
|
|
O dziwo sam rozwiązałem ten problem, nie wiem, czemu ale pomogło ponowne wgranie katalogu includes choć wielkość wszystkich plików w tym katalogu zgadzała się w 100 %, może co? nie tak jest z moim programem za pomoc?, którego ??cze się do FTP . |
_________________ Miki |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!