|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: warna 27-04-2006, 13:16 |
[Poszukuje]Serwer pod duże forum |
Autor |
Wiadomość |
Saturn
|
Wysłany: 27-04-2006, 12:46 [Poszukuje]Serwer pod duże forum
|
|
|
Poszukuje bardzo dobrego, darmowego, serwera na bardzo duże forum, serwer musi być bardzo szybki, mieć php, mysql, bez reklam, dostęp przez ftp, i cpanel, przypominam, ZA DARMO!
i najl;epiej jak by byl Polski, ale nie musi
przetestowalem wiekszosc z tematu o damorwych serwerach, ale mi nie spasowaly, wiec wy mozecie znacie taki jaki ja chce? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
n1k3r
|
Wysłany: 27-04-2006, 12:53
|
|
|
Witam;
Tak to tylko w Erze
A tak na poważnie... nie lepiej zaiwestować pare złotych w dobry płatny hosting, niż męczyć się z darmowymi i codziennie rano zastanawiać się czy moja strona jeszcze funkcjonuje...
Pozdrawiam;
Szczepanik Adrian |
_________________ pierwszy w stronę mostu by wskoczyć pod auto na ostatnim pasie |
|
|
|
 |
Saturn
|
|
|
|
niestety, nie stać mnie |
|
|
|
 |
geman

|
|
|
|
Cytat: | § 2
W dziale obowiązuje zakaz zakładania topiców dotyczących darmowych ofert hostingowych. Jeśli szukasz serwera za darmo poszukaj wśród ofert sponsoringowych oraz w topicu o darmowych serwerach |
|
_________________ No PW/GG/mail. Pomagam tylko na forum. |
|
|
|
 |
[Magister]
|
Wysłany: 27-04-2006, 12:56
|
|
|
Saturn napisał/a: | dobrego, darmowego, serwera na bardzo duże forum, serwer musi być bardzo szybki, mieć php, mysql, bez reklam, dostęp przez ftp, i cpanel, przypominam, ZA DARMO!
i najl;epiej jak by byl Polski |
Przed napisaniem tego zastanowiłeś się chociasz troche? Jak by były takie darmowe serwery to po co ludzie wykupywali by płatny hosting? |
|
|
|
 |
Matic27
|
Wysłany: 27-04-2006, 12:57
|
|
|
jest taki temat o darmowych serwach |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!