|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
ukrywanie stylu |
Autor |
Wiadomość |
bioSoul
|
Wysłany: 30-03-2006, 10:34 ukrywanie stylu
|
|
|
hej, mam takie pytanko :
czy istnieje mozliwosc zakamuflowania jednego z zainstalowanych styli ? tak zeby ukryc go przed userami a zeby bylo widoczny dla amdinow i modow ? |
_________________ " Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie,
Bo czas uleci choć stary swym wiekiem.
Kwiat dziś co uśmiechem się ukłoni,
Umrze jutro w waszej dłoni. " |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
nasedo
|
Wysłany: 30-03-2006, 10:47
|
|
|
najpierw niech go sobie ustawia a pozniej wywal wybor stylu ze strony glownej i z profilu. jesli masz kilka i chcesz wybor zostawic to nie mozliwe |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
|
bioSoul
|
Wysłany: 30-03-2006, 13:51
|
|
|
ehh... no to szkoda ... bo wlasnie mam kilka styli i jeden mial sluzyc do testow i niecchialbym zebym zagladali tam userzy
no trudno...
|
_________________ " Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie,
Bo czas uleci choć stary swym wiekiem.
Kwiat dziś co uśmiechem się ukłoni,
Umrze jutro w waszej dłoni. " |
|
|
|
|
binarier
|
Wysłany: 25-04-2006, 18:18
|
|
|
Temat stary, ale powiem, że w IPB jest taka możliwość (nawet w 1.3 była), że styl tylko do użytku admina był. Może by w kolejnej wersji to wprowadzić?
PS: W IPB nawet można dla poszczególnych kategorii forum dać inne style |
_________________ Odwiedź forum o moim projekcie User Control Panel -> www.ucp.glt.pl |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!