Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:33 |
Color groups + phpbb by Przemo |
Autor |
Wiadomość |
Omen
|
Wysłany: 05-04-2004, 19:07 Color groups + phpbb by Przemo
|
|
|
Jest taki problem... czy da się zainsalowac ten mod na wersji Przema? W pliku index.php nie ma Kod: | //
// End session management
// | Ale z tym chyba sobie poradziłem. Przyjzalem sie oryginalnemu plikowi index.php z czystego phpbb i wkleiłem to co miałem wkleić w odpowiednie miejsce Tak mi sie tylko wydaje
Ale jest gorszy problem!
W wersji Przema ne ma lini
Kod: | $last_post .= ( $forum_data[$j]['user_id'] == ANONYMOUS ) ? ( ($forum_data[$j]['post_username'] != '' ) ? $forum_data[$j]['post_username'] . ' ' : $lang['Guest'] . ' ' ) : '<a href="' . append_sid("profile.$phpEx?mode=viewprofile&" . POST_USERS_URL . '=' . $forum_data[$j]['user_id']) . '">' . $forum_data[$j]['username'] . '</a> '; | A to w??nie ją trzeba zamini? na nową! Co dalej? czy to jest w ogóle wykonalne? :cry: :cry: |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Gracek
|
Wysłany: 05-04-2004, 19:36
|
|
|
To Swisti miał przerabia? tego hacka. Te? się z nim mączyłem, ale Przemo powiedział, żebym sobie odpu?ci?, bo to bardzo niedopracowany hack. |
_________________ ### |
|
|
|
|
Rogacz
|
Wysłany: 05-04-2004, 21:14
|
|
|
tak tylko ktos (nie pokazujac palcami )zamknol tamten topic i wszyscy o nim zapomnieli |
_________________ ~Rogacz~
|
|
|
|
|
rew2
|
Wysłany: 06-04-2004, 01:05
|
|
|
sprawdz czy masz zamiast tego $forum_id to jest glowny powod z mych doswiadczen |
_________________ ..:: TORRENT FORUM ::.. |
|
|
|
|
dataz
|
Wysłany: 06-04-2004, 08:25
|
|
|
Możesz jasniej Rew bo też mam z tym problem.
Tam wielu innych lini nie ma nie tylko tej co podać omen.
Swisti dużo by zrobić dla nas gdyby zmodyfikować ale ja teraz próbuje z tym modem ad/color management czy jakoś tak.
Niewiem czy będziecie chcieli tak zmodyfikowane forum ale..... kto wie :D:D |
|
|
|
|
Omen
|
Wysłany: 06-04-2004, 15:01
|
|
|
Czyli trzeba poczeka? aż ktoś zmodyfikuje ten mod |
|
|
|
|
dataz
|
Wysłany: 06-04-2004, 15:02
|
|
|
No niestety nie udało mi się bo wielu lini tam nie ma i lipa.
Ty modyfikuj jak taki m?dry jesteś.
WIesz ile z tym jest roboty? |
|
|
|
|
Omen
|
Wysłany: 06-04-2004, 15:04
|
|
|
Wiem dlatego nawet się za to nie biore bo nie uda mi sie napewno. Więc nic innego niż czekanie mi nie pozostaje.. |
_________________ Jescze dużo wody w Odrze upłynie zanim TO pojawi się na Vivie. Puki co jest z NAMI. Nasza nowo??! |
|
|
|
|
dataz
|
Wysłany: 06-04-2004, 15:35
|
|
|
WIem mi też.
Ale zajrzyjcie na moje forum.:D:D
troszke zmodyfikowałem to forum. |
|
|
|
|
Swisti
|
Wysłany: 06-04-2004, 16:50
|
|
|
Ludzie nie chce krzyczec,ale........Mialo byc zrobione przed weekendem,ale sie nie udalo,poniewaz mialem z nim male problemy,ale co najwazniejsze od piatku mailem szkole(o pracy juz nie wspomne). Rozumiem ze sie niecierpliwicie,ale nie chce puscic modyfikacji niedokonczonej,(zreszta wyobrazacie sobie kilkakrotne wgrywanie modyfikacji,bo ja nie). Zostalo mi naprawde niewiele,wiec sprobujcie troche odsapnac,i poczekac |
|
|
|
|
dataz
|
Wysłany: 06-04-2004, 16:52
|
|
|
To by była rewolucja jak by ci się udało przerobić color groups dla wersji przema.
W stopce miałby? u mnie nawet link. |
|
|
|
|
Omen
|
Wysłany: 06-04-2004, 18:13
|
|
|
Cytat: | W stopce miałby? u mnie nawet link. |
U mnie tez |
_________________ Jescze dużo wody w Odrze upłynie zanim TO pojawi się na Vivie. Puki co jest z NAMI. Nasza nowo??! |
|
|
|
|
Swisti
|
Wysłany: 07-04-2004, 22:06
|
|
|
No dobra,mam maly problem,ale wyszedl na jaw inny problemik. O jakiego hacka wam chodził???
Ja zainstalowalem ten:Admins/Mods Color Management. A jest drugi:Color Groups . No i teraz jestem w kropce,zreszta nie chce o tej godzinie myslec,wypowiedzcie sie... |
|
|
|
|
Rogacz
|
Wysłany: 08-04-2004, 06:20
|
|
|
a wiec najpierw chodzilo o ten pierwszy ale wlasciwie to bylo by milo abys dodal oba |
_________________ ~Rogacz~
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MarX
|
Wysłany: 08-04-2004, 07:24
|
|
|
Powiem tak jak nie zobaczyłem tego drugiego hacka to chciałem ten pierwszy ale jak już zobaczyłem tego drugiego to bardzo by się przyda? ....
Ale najważniejszy jest ten pierwszy |
_________________ hmmmmmmmmmm?! :F |
|
|
|
|
|